Vaida Kal. parašė:
Prisiduodu. Uzvakar 22 val pradejo nubeginet vandenys. Tikrai pastebimas dalykas. Nesiodavau kasdieni iklota, tai atsistoji ir jis kiaurai slapias. Veliau tik dauge…
O kur jūs gimdėte?
Vaida Kal. parašė:
Prisiduodu. Uzvakar 22 val pradejo nubeginet vandenys. Tikrai pastebimas dalykas. Nesiodavau kasdieni iklota, tai atsistoji ir jis kiaurai slapias. Veliau tik dauge…
O kur jūs gimdėte?
Viki11 parašė:
Ėjau kas savaitę paskutiniu metu, ryt einu į apžiūrą, tai tradiciniai tyrimai: kraujo, šlapimo, pamatuoja mažiaus tonusiukus ir mano svorį. Tik kad aišku…
Tai jau taip... man tas pats būdavo poliklinikoje... aišku, gerai, kad nieko blogo nebuvo, tai dėl to manu taip ir būdavo
tai gal šiandien ką daugiau pasakys arba duos siuntimą į kokius GN
aš tai kiekvieną dieną į GN namus važinėju, stebi kaip mažiukui sekasi gyventi pilvelyje ir ar veikla jau prasidėjusi
tai kažkaip dėl to ramiau gyvenu
kukusia parašė:
Kaip gimsta lelius kaip daro jo visa pilna apziura pries paleidziant namo ziuri ir pas mus sake gali but bandziau iekot info bet niekur nerandu tikrino paguldzius a…
Aš dar apie tokią apžiūrą neesu girdėjus
Smiley parašė:
Visą nėštumą išsilaikiau be ligos, o dabar va liko kelios dienos ir užpuolė: skauda gerklę, galvą, akis, temperatūra kintanti, bet neaukšta ?? jaučiu ryt reiks pasi…
Būtinai pasikonsultuokite... bet šiaip, tai kiek žinau, mamos ligos, turiu omenyje visus peršalimus, paspartinam
gimimą
Viki11 parašė:
Tiek dėl echo, tiek dėl placentos subrendimo lygio, taip pat dėl išskyrų, skiriamų papildų, tyrimų ir šiaip kiekvieną kartą iškyla visokių klausimų, nes laukiu pirm…
Kitą kartą manau norėsis eiti privačiai, kai
, bus daugiau priežiūros ir nuoširdesnis bei žmogiškesnis bendravimas
o ir šiaip, jau bus daugiau patirties pačiai
vaida.duseviciute parašė:
Mamytes ar ir jum labai pleso kirksnis atrodo kad dubinkaulis isiskirs
Man lb lb net vos paeinu?jau antra diena taip ir pusiau maudzia kaip pries menesines
Žieminė_fėja parašė:
Kitą kartą manau norėsis eiti privačiai, kai, bus daugiau priežiūros ir nuoširdesnis bei žmogiškesnis bendravimas
o ir šiaip, jau bus daugiau patirtie…
Arba kaip tik antrajo vaikucio laukimas bus ramesnis ir uzteks tiek, kiek skiriama valstybinese gydymo istaigose
Mama_as parašė:
Kur buvot apziurai?
Santariskes.
Giedra diena parašė:
Arba kaip tik antrajo vaikucio laukimas bus ramesnis ir uzteks tiek, kiek skiriama valstybinese gydymo istaigose![]()
Gali būti
laikas parodys kaip bus
bali parašė:
merginos as su pirma labai plysau skaidejo viska. dabar del didelio vaisiaus vis dar skauda klubus dubeni naktim kaip maitinu ypac suintensyveja. Padejo kaip akuser…
Aha, man dave tu zvakuciu, bet nzn kiek padeda, vistiek atrodo visus kaulus skauda. Sakes sedet negalima, stovet neina, vaiksciot skauda. Nu kaip nors?
Smiley parašė:
Būtinai pasikonsultuokite... bet šiaip, tai kiek žinau, mamos ligos, turiu omenyje visus peršalimus, paspartinamgimimą
Na čia keikvienu atveju gydytojai sprendžia, įvertinę jūsų ir mažylio sveikatą
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai