Bailerina parašė:
Oho. Pas jus matosi, tai turbut taip ir bus.
Pas mus nesimato per dantenas, bet pats dantenu virsus rausvas ir paburkes.
Pas maniški apetitas yra. Valgė tyrelė. Stebesim. Laukia sunki naktele
Bailerina parašė:
Oho. Pas jus matosi, tai turbut taip ir bus.
Pas mus nesimato per dantenas, bet pats dantenu virsus rausvas ir paburkes.
Taktiska parašė:
Ne su vienu vaiku nieko nerakinau. Yra aiskinama, kad negalima tai ir nelenda. Prieina- paziuri ir stebi ka sakysiu. Kol kas puikiai veikia. Tik aisku reikia kantry…
Kažkaip abejoju jog 9men vaikas supranta ko galima ir kas negalima. 🙂
DonataVa parašė:
Mums šiandien jau geriau. Vaikas linksmesnis. Kaip jūs?
Rožė 26 parašė:
Kažkaip abejoju jog 9men vaikas supranta ko galima ir kas negalima. 🙂
Nu mano supranta 🤷🏼♀️ Ir tikrai ne vunderkindus auginu. Tiesiog vieno veiksmo kartojimas kad negalima isikala. Bet neirodinesiu🤷🏼♀️
Taktiska parašė:
Nu mano supranta 🤷🏼♀️ Ir tikrai ne vunderkindus auginu. Tiesiog vieno veiksmo kartojimas kad negalima isikala. Bet neirodinesiu🤷🏼♀️
Tai jums pasisekė. 😁🙂
Taktiska parašė:
As irgi manau, kad jau supranta, mano vaikas jau apie men. laiko rodo "ne" purtydamas galva. Pvz. valgo kose ir jau kai nebenori, purto galva ir spjauna lauk. Arba kai paima kas neleidziama, as jam irgi sakau ne, rodau pirstu, jis vel ziuri ir purto galva, taip idomiai
DonataVa parašė:
Mums šiandien jau geriau. Vaikas linksmesnis. Kaip jūs?
Oo. Smagu. Mums panašiai, kaip vakar. Ryte vėme, bet toliau visą dieną- nebe.
Buvom vėl pas gydytoją, šlapimo ir kraujo tyrimus pridavėm. Kraujas- viskas ok. Šlapime truputį acetono. Geriam skysčių daug, bet pagrinde MP. Nevalgė šiandien nieko apart MP. Nors atrodo, kad virusas čia, mane neramina, kad pirma vangumas pasireiškė, o tik po to vėmimas. Dažniausiai po vėmimo vangumas, dėl slysčių praradimo.. na stebėsiu toliau. Jei negerės, vėl pas gydytoją važiuosim.
Kiek skaičiau dantims dygstant vangumo ir vėmimo neturėtų būti. Tai gal tik papildoma liga pripuolė. Nors prie burnytes irgi neleidžia liestis.
O jums gal prasikalė dantukas?
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai