rugeveja parašė:
Kaip jusiskiai per karscius gyvena? Taip pat duodasi ar ramesni? 🙈
Mūsu herojus atsisako mėsos,praktikuoja veganizma ir kur kas trumpiau miega diena,o naktim labai spardosi🙈
rugeveja parašė:
Kaip jusiskiai per karscius gyvena? Taip pat duodasi ar ramesni? 🙈
Mūsu herojus atsisako mėsos,praktikuoja veganizma ir kur kas trumpiau miega diena,o naktim labai spardosi🙈
Mano dukrytė tai žymiai prasčiau išsimiega naktį per karščius, o dieną tada labai anksti pietų miego nori...
Kelias dienas dabar kaime buvom, tai iš baseiniuko visada su ašarom tekdavo ištraukti. Ir šiaip jai kaime rojus, galėtume dažniau ten būti, bet man dėl anytos pamokslų nervai nelaiko
Mes savaitę laiko kaime buvome, namas ten neįkaista taip kaip bute, max 24 laipsniai buna, kai bute ir 27 ir net 29 yra buvę. Tai mažylis miegodavo puikiais ir dieną (2-3val) or naktį, kartais net be prabudimų. Tik valgė prastokai. O šiandien grįžom į prikaitusį butą, tai taip sunkiai migdesi nakčiai
Joll parašė:
Mano dukrytė tai žymiai prasčiau išsimiega naktį per karščius, o dieną tada labai anksti pietų miego nori...
Ta kompanija kaimuose matyt visur panaši🙈Kai man nervai nelaiko bandau negirdėti nieko,dúkstam su vaiku,nes to ten ir važiuojam😂
liepa1 parašė:
Ta kompanija kaimuose matyt visur panaši🙈Kai man nervai nelaiko bandau negirdėti nieko,dúkstam su vaiku,nes to ten ir važiuojam😂
Tą patį pagalvojau 😀 į komentarus aš jau nebekreipiu dėmesio, mane dabar labiausiai nervina, kai seneliai/dėdės vaiką pertaukinėja, kai jis jau kažką veikia: Lukrecija, paimk šitą, žiūrėk čia, gal nori to/ano ir pan. Tada vaikas nutraukia ir tai, ką veikė iki tol ir nebeveikia ką jam siūlo, o jei dar kas pabando veiksmu sudominti (paima už rankos ar pakelia), tai gali ir susinervinti iki ašarų. Nesusilaikau kartais ir nuo griežtesnių su intonacija pasisakymų, kad netrukdytų vaikui, gerbtų jo veiklą, net jei tai žolės skabimas po kojomis.
liepa1 parašė:
Uch tikrai
Aš irgi stengiuosi negirdėti, bet labai atkaklios moralizuotojos, gali net nakti ateiti "pasikalbėti" ir aš neperdedu
Liuka parašė:
Tą patį pagalvojau 😀 į komentarus aš jau nebekreipiu dėmesio, mane dabar labiausiai nervina, kai seneliai/dėdės vaiką pertaukinėja, kai jis jau kažką veikia: Lukrec…
Kaip Jus jauciates?! 🥰
Wiku parašė:
Kaip Jus jauciates?! 🥰
Vakar buvo terminas, šiandien visą dieną maudžia nugarą, daktarė fiksavo sąrėmius, bet aš jų nejutau. Sako: jei jausi kažką-važiuok, ištirs ir bus ramu, sakyk durnu veidu, kad gimdai 😀 bet aš kažkaip nenoriu be reikalo važiuoti, dar jei vėl į patologinį paguldys, laukiu aiškių sąrėmių ar vandenų nubėgimo.
O kaip jūs? 🌷
Liuka parašė:
Vakar buvo terminas, šiandien visą dieną maudžia nugarą, daktarė fiksavo sąrėmius, bet aš jų nejutau. Sako: jei jausi kažką-važiuok, ištirs ir bus ramu, sakyk durnu…
Laikykites! Greit leliukas pasirodys manau, jei jau nugara maudzia
ilsekites kol galit daugiau
As su pirmagime buvau VGN ligoninej, nes judesiu nejutau, tai tas nusileidimas is virsaus i apacia man patiko, kad nereikia is namu su masina vaziuot :))
As gerai, siandien isleido NGA, tik nuo karscio kojos, kaip kalades, duok Dieve ir toliau viskas butu gerai leliukui
Su nekantrumu lauksim ziniu is Jusu! 🌷
Mamos, gal patarsit.. nuo praejusios savaites bandom naikinti vakarini pm pries miega. Visad ismaudydavom ir duodavom 200 ml pm 20 val ir i lovyte, uzmigdavo iskart.
Praejusia savaite pradejom duot varskyte 19 val (po 50 g ir 20 val 150 ml misinio) poto didinom iki 100 g varskytes ir 100 ml misinio. Kol berods 4ni davem 150 g varskytes ir pm ji atsisake pati. Bet paguldziu i lova ir pamiegojus 2 val nubudo ir apsiveme.
Uzvakar ir vakar davem po 100 g varskytes ir abiem kartais apsiveme. Siandien daviau tik 50 g varskytes, pm atsisake ir iskart net nepaguldzius apsiveme.
As nesuprantu vieno.. jei varskyte jai netiktu, ar ji neturetu apsivemti iskart ar is vis nevalgyt? O ne po 1 val po valgymo?..
nes kai ismaudai, issluostai, aprengi ir ruosies guldyt, prasideda asaru pakalne. Ar cia sutapimas toks?.. ar pradejo bijot miegot?..
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai