neringoselis parašė:
Pamatus galima, mes nieko nelegalaus nedarem. Mums ta pati imone projekta dare, statybos leidima tvarke, pamatus ir jie dare ir sienas su stogu darys jie. Musu skly…
Faini kaimynai 😁 bus neliūdna gyvent.
Pas mus nei vieno kolkas nėra 😁
Aguona_ parašė:
Nusibodo, perdegė nuo veiklų ar užsiėmimų, vaikams nieko neveikimas yra puiki proga atradimams, restartuotis manau, kaip ir mes nieko būna nenorim, o va iš jų reika…
Pas mus pasakos irgi pasidarė top užmigdymo būdas. Vyras atrado, tai dabar propoguoja 😁 o aš nesikišu, tai visi laimingi 😁
Nes seniau paskaitydavom ir viskas, miegot. Tai tada dar pažaist reikia, tai dar kokį velnią. O dabar skaito tol kol užmiega 😁
Live4ever parašė:
Kažkaip skaitau ir truputį neramu darosi, kovo pradžioje vaikui bus 2m,bet jis visai žodžių nenaudoja. Gyvūnų garsus gal kelis tik atkartoja, mašiną pamatęs sako br…
Maniškis dar irgi nedaug žodžių naudoja. Minimaliai.
Vyresnėlis irgi vėlai šnekėt pradėjo. Bet va jau knygas skaito 😁
Jo gimtadienis vasario 21. Klausia seneliai ko nori dovanų?
Sako: man žaislų nereikia, reikia knygų
Tai išsirinko tris knygas. 😁
a_uk parašė:
Čia ne jūsų vaikas atsilieka, o kitų skuba
svarbiausia, kad auprastų paliepimus ir pats kažką rodytų ar vapaliotų
mano dukra kalba pilnais sakiniais jau senok…
Čia kaip mano vyresnėlis. Išmoko skaityt, tai išpradžių viskas gerai. O dabar pradėjo skubėt ir nevisas galiūnes perskaito, nes skuba kitą žodį skaityt😁
Live4ever parašė:
Ačiū už komentarus. Tiesiog pagalvojau, gal per mažai kažką darau,bet ir perspausti nesinori. 🙂
Aš tai sutinku su neringoselis šituo klausimu. Svarbiausia vaikų nespaust. Kad ir kaip mums norėtųsi, gi nebus jie visi profesoriai 🙂
Pavyzdžiui mano vyresnėlis visai nepiešdavo mažas, o dabar tik duok.
Bet va mažam piešti patinka.
Aš irgi propoguoju, ne tai kad 'va dabar mokysimės raides, skaičius, etc', bet kai vaikas rodo kažkokį susidomėjimą, tai jam paaiškinu plačiau.
Tarkim skaitydavom knygeles, vyresnėlis paklausė kokia čia raidė. Supratau kad jam įdomu, tai prieš skaitymą vakarais, parodydavau kur kokia raidė.
Arba mažam įdomu gyvūnai, tai irgi taip pat..