Liuka parašė:
Mes nuo -15 į lauką neinam ypač kai taip šalta+vėjuota 🙂 aš tai pinteristinu, kai jau nebežinau, ką veikti.
Aha tokius siandien kaip tik ir dariau, deliojo man pomidorus ant skaiciuku, paskui raideles, bet siaip tai issisemiau
Del oro tai as jau nebesuprantu kiek ten tu laipsniu, termometras rodo viena temp, appsai telefone visiskai kita, gerokai saltesne, paprasiau vyro pastatyti antra termometra (juokesi is manes), bet aiskiau nepasidare
Dabar zada dar belenkiek sniego, tai mane jau ima neviltis
Aguona_ parašė:
Jei kalbet apie ką su vaikais
tai instagrame #toddleractivities ir pan.ivedus klodai ką veikti gaminti pagal vaiko gabumus:)) tik spėk nuveikti viską, tai čia mūs…
Na paziuresiu, nors as visiskai nesu meniska ir kurybiska, ir tualetinio popieriaus ritineliu nerenku, tam kad vaikui butu ka veikt
Tai dauguma veiklu man ten kosmosas
Va raides, skaicius, spalvas ismokinau, o su kuryba sudetingiau
Beje, gal kas zinot kas cia mano vaikui nutiko - nebenori daug ko daryti pati, sako mama tu. Pvz piesti, spalvinti nebenori, duoda man ir ziuri. Nupirkau Liukos rekomenduotu kreideliu - net i ranka neima, rodo kuria paimt ir mama piesk. Siandien ijungiau zaidima telefone po ilgos pertraukos, tai visiskai nieko nepaspaude, visur praso, kad as
Labai keista, nes pvz akvareles budavo tik duok, issiterlioja iki ausu, o dabar nei pati piesia, nei spalvina ka as nupiesiu