Raminta L parašė:
Sveikos moterys. Man pirmas neštumas. Ar gali būti, kad pirmuosius judesius pradėjau justi 15-16 savaite?
Gali buti. Daug kas priklauso nuo moters sudejimo, gimdos padeties ir kur isitaises leliukas ir kur placenta.
Raminta L parašė:
Sveikos moterys. Man pirmas neštumas. Ar gali būti, kad pirmuosius judesius pradėjau justi 15-16 savaite?
Gali buti. Daug kas priklauso nuo moters sudejimo, gimdos padeties ir kur isitaises leliukas ir kur placenta.
mergingute parašė:
Norėjau paklausti echoskopa darotes 18saw ar truputi geriau weliau?
Mane užrašė 19+5 sav. echoskopui 🙂
Without parašė:
Sveikos, kaip laikotes? Ar jau lenda po biski pilvukai pas jus? Ypac idomu tom kuriom pirmas nestumas.![]()
Lyg ir apvaleja jau, bet nan atrodo kad lasinukai 😏 vyras sako kad jau matosi
Mergaitės, turiu labai kvailą klausimą (bet tikiuosi, nenulinčiuosit manęs...) Man beveik 19 savaičių, laukiuosi antrą kartą, bet pirmą kartą to nejaučiau, dėl to ir esu pasimetus.. Jaučiu tokį kaip ir tempimą pilvo apačioje, bet nevadinčiau to skausmu, labiau diskomfortu ir tai jis būna ne nuolat, labiau keičiant padėtį iš gulimos į sėdimą, atsitūpus ir pan. Kas, manau, yra normalu, auga gimda, didėja vaikelis ir pan. Mane neramina kitas dalykas, kažkodėl atrodo, kad gimdos kaklelis gali būti prasivėręs.. Ar yra kam taip buvę? Atrodo, dar labai anksti, bet jaučiu kažkokį laisvumą ten apačioje, išskyrų pagausėję, bet jokio kraujo, nemalonaus kvapo ar niežtėjimo nėra. Ar, jei tai būtų tiesa, jaustųsi kažkokie specifiniai simptomai? Eisiu pas ginekologę gegužės 13, ar turėčiau dėl to nerimaut ir jai pasiskambint papildomai apžiūrai? Suprantu, kad klausimas labai specifinis, bet gal yra kas susidūręs su panašia situacija?
Girinukė parašė:
Mergaitės, turiu labai kvailą klausimą (bet tikiuosi, nenulinčiuosit manęs...) Man beveik 19 savaičių, laukiuosi antrą kartą, bet pirmą kartą to nejaučiau, dėl to i…
Man irgi kartais taip atrodo, bet aš manau, kad aš tik įsivaizduoju 😁
Girinukė parašė:
Mergaitės, turiu labai kvailą klausimą (bet tikiuosi, nenulinčiuosit manęs...) Man beveik 19 savaičių, laukiuosi antrą kartą, bet pirmą kartą to nejaučiau, dėl to i…
Man panasi savijauta, tik, kad pilvo apacios netempia bet atrodo, kad kazkur viduje suduria i kokia sienele prie gimdos kaklelio.. isskyru irgi padaugeja ir net labai sakyciau.. visada jauciu dregnuma. Konsultavausi su gydytoju del to telefonu, viska uzsirase ir tiek, del esamos padeties net vizito negavau.. pagal isskyru spalva ir simptomus lydimus, neivardino kaip bakterijos ar uzdegimo, nes taip pat nejauciu nei niezulio nei kvapo. Bet be apziuros ir tyrimu kazin ar imanoma spresti. Kita gydytoja sake, kad gali padaugeti net ir del streso, nes siuo metu del kitu sveikatos problemu neramu tad tenka pasinervuot..
Makytaaa parašė:
Sveika, jaučiuos taip lyg nesilaukčiau 😅 nuo pat nėštumo pradžios viskas buvo gerai, jokie blogumai nekamuojao kaip jus?
Atrodai nuostabiai! 😍
saule.gabija parašė:
Atrodai nuostabiai! 😍
Ačiū! 🥰🥰
juratinka1 parašė:
Man irgi kartais taip atrodo, bet aš manau, kad aš tik įsivaizduoju 😁
aš irgi taip kartais pagalvoju
dėl to ir neskambinau ginei. Juolabiau, kad jei tikrai kas blogai būtų, turėtų jaustis nemalonūs, skausmingi pojūčiai...
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai