mergingute parašė:
Norėjau paklausti echoskopa darotes 18saw ar truputi geriau weliau?
Man gine sake regisruotis kai bus lygiai 19sav
mergingute parašė:
Man gine sake regisruotis kai bus lygiai 19sav
vaivaidusia parašė:
Sveikos merginos, kaip jums, (kurioms tenka) sekasi su cukrumi? 😊 Bei įdomu, kokia situacija su svoriu? Nuo kada jis pradėjo kilti? Aš kaip numečiau per toksikozę 8…
Sveika. As irgi su virsvoriu is anksciau, tai jau poryt 17sav o priaigau dar tik apie 700g. Nes pykino pradzioje labai. Tikiuosi kad normalu. Matyt ima is atsargu leliukas 😉
mergingute parašė:
Pas mane buvo nurodyta, kad reikia pasirodyti nuo 18 iki 20sav, tai vizita paskyre kai bus lygiai 20sav.
ritutytia parašė:
Sveikos merginos 😊 aš persikelsiu pas jus pradžioj buvo 11.01 data dabar perkėlė į spalio 26😊 tai pagyvensiu su jumis tuo laukimu jei galima?
Ir man taip pat ☺️
Airisė parašė:
As tai del toksikozes numeciau 9 kg, tai dar turiu -8 kg. Pilvukas yra, bet nepasakytum dar, kad nestuke (pas mane dvynukai). 😂
Jum gerai, pas mane pilvas jau didelis, jau ir batus sunku apsiauti, staigiai čia jis man išlindo😄 ir du leliai pilve🙂
Without parašė:
Sveikos, kaip laikotes? Ar jau lenda po biski pilvukai pas jus? Ypac idomu tom kuriom pirmas nestumas.![]()
Pas mane dar ner😊 na tik vakare gal bet ten jauciu daugiau nuo maisto ir skysciu😊
ritutytia parašė:
Sveikos merginos 😊 aš persikelsiu pas jus pradžioj buvo 11.01 data dabar perkėlė į spalio 26😊 tai pagyvensiu su jumis tuo laukimu jei galima?
SVeika prisijungus
nėra nei klausimo, žinoma galima ;)
Ro.ad. parašė:
ooo kaip smagu, mūsų gimdymo datos net šalimai :)))))
O geras!😂 As taip pat registravausi geguzes 25-ai echoskopui, bet ginekologe sake, jog persitarsim jei birzeli jau atsauks karantina🙂 vyras nujaucia, kad bus berniukas😊 man tai svarbiausia, kad sveikas butu!🤗
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai