Eveetea parašė:
Taip. Tepimas baigesi tik pamacius ryte akusere spaudimas soktelejo i virsu tai dabar stebes ir spaudima![]()
Aš irgi rytoj gulsiuosi į klinikas 🙈
Eveetea parašė:
Taip. Tepimas baigesi tik pamacius ryte akusere spaudimas soktelejo i virsu tai dabar stebes ir spaudima![]()
Rose123 parašė:
Dėl ko?
Rose123 parašė:
Kas nutiko?
Eveetea parašė:
Kas nutiko?
Nustatė hipotrofiją, paguldys stebėjimui, kad tik lelius nesugalvotų anksčiau ateiti..
[email protected] parašė:
Sveikos merginos. Ar imat ka nors is rubu i palata ar zadat but su naktiniais tik?
Kadangi su naktiniais ir chalatu net namie niekad nebunu, tai ir ligoninej neplanuoju. Isimeciau timpas, bridzus plonus ir kelias maikes, kurios atsisega visos iki puses 😏
Rose123 parašė:
Nustatė hipotrofiją, paguldys stebėjimui, kad tik lelius nesugalvotų anksčiau ateiti..
Oho, net pagooglinau kas tai yra, nes pirma kart girdziu. Tikiuosi viskas jums gerai bus 🌷 bet kokiu atveju jau vaikelis nemazas pagal laika, aisku, butu nuostabu jei dar pabutu pilvelyje ir paaugtu. Sekmes, laikykites 👍
saundstorm5 parašė:
Oho, net pagooglinau kas tai yra, nes pirma kart girdziu. Tikiuosi viskas jums gerai bus 🌷 bet kokiu atveju jau vaikelis nemazas pagal laika, aisku, butu nuostabu j…
Ačiū labai, aš ir dar labai tikiuosi, kad pas mamą pilvelyje dar pagyvens bent truputėlį ir paaugins svorį..
Rose123 parašė:
O kokie požymiai jos?kaip nustatė?
Vai00 parašė:
O kokie požymiai jos?kaip nustatė?
Vaikučio svoris per mažas pagal savaites. Turėtų sverti 2,6kg, o sveria tik 1,6kg
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2020-m-spalinukai-3