Eveetea parašė:
Dar užklausiau apie juos tai aako gal taip tik suspazmavo
Baisu kad vel neuzeitu ir istempt iki ryto kad pasirodyt klinikose nes ryt talona turiu
Eveetea parašė:
Dar užklausiau apie juos tai aako gal taip tik suspazmavo
Baisu kad vel neuzeitu ir istempt iki ryto kad pasirodyt klinikose nes ryt talona turiu
Eveetea parašė:
Tai jum užeina ir nepraeina? Ar tokiais tarpais būna?
waiwa1401 parašė:
Tai jum užeina ir nepraeina? Ar tokiais tarpais būna?
Uzeina praeina ir tarpais
Eveetea parašė:
Uzeina praeina ir tarpais
Sakyčiau paruošiamieji tada🤔
waiwa1401 parašė:
Sakyčiau paruošiamieji tada🤔
Daznai kartojasi? Aisku zinau kad kiekvienai skirtingai bet kai siuo klausimu zalia ir apima panika
Eveetea parašė:
Daznai kartojasi? Aisku zinau kad kiekvienai skirtingai bet kai siuo klausimu zalia ir apima panika
Man dabar dar nera. Su pirmagimiu turejau bet iki gimdymo jau buvo like mažai laiko. Bet kitu kiek žinau paruošiamieji nuolatiniai palydovai i nėštumo gala🙈
Sveikos mielosios 🌷Iškilo toks klausimukas
susikroviau tašeles , bet daugelis daiktų netilpo . Galvoju persidet daiktus i vieną didelę tašę ,bet iškilo dilema
apsidraudžiu gimdyti ,be vyro... Tai galvoji ar vyras galės padėti nusinešti ,tašę
ar jo neįleis ir reikės tempt pačiai 😂🤔🤔🤔
Inesa Ines parašė:
Sveikos mielosios 🌷Iškilo toks klausimukassusikroviau tašeles , bet daugelis daiktų netilpo . Galvoju persidet daiktus i vieną didelę tašę ,bet iškilo dilema :D…
Aš apie tai net nepagalvojau🙈 pas mane lagaminas su ratukais, nu tikiuosi nereiks pačiai vienai tasytis😁
Inesa Ines parašė:
Sveikos mielosios 🌷Iškilo toks klausimukassusikroviau tašeles , bet daugelis daiktų netilpo . Galvoju persidet daiktus i vieną didelę tašę ,bet iškilo dilema :D…
Lagaminui nunesti vyro tikrai neileis,jei neis kartu. Teks pasikliauti seseliu noru padeti ta lagamina padet nunesti🤷♀️
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai