SoNNa parašė:
Pridėjo 2 metų dekreto laikotarpį? Ar per nėštumo-gimdymo atostogas?
Ne taip issireiskiau. Nestumo gimdymo atostogu metu.
SoNNa parašė:
Ne taip issireiskiau. Nestumo gimdymo atostogu metu.
SoNNa parašė:
Ne manes klausiate, bet atsakysiu. Atostogos kiaupiasi per NGA ir jas darbdavys gali suteikt anksciau, pries pat iseinant i NGA. Man taip pat suteike pirmo nestumo metu. Jei ju neisnaudojate, tai grizusi i darba, jau busite sukaupusi truputi atostogu 😏
Airisė parašė:
Aha 🥰 Ir zinokit gal nuo darbdavio priklauso, bet man net dave atostogas, kurios tik kaupsis dekreto metu. Ty i prieki. ☺️ Labai apsidziaugiau. 😁
Jetus kaip gerai 🙂 idomu kaip mano darbdavys reaguos, nes dar nepranesusi esu 😁
Kanele parašė:
Net jei per metus 20d susikaupia tai isejus 2metus auginti vaiko prisikaups 40d? Kazkaip nerealu
Atostogos kaupiasi tik neštumo gimdymo atostogų metu, o ne vaiko priežiūros atostogų metu.
Without parašė:
15+1 siandien, judesiu nejauciu dar, anksti manau.
Kaip ir antras, pirmas nesivystantis buvo praeitu metu gruodi. Pastojau iskart po …
Pas mane visiskai ta pati istorija
irgi gruodi nesivystantis buvo, po pirmu menesiniu pastojau, siandien pagal menesines 15+5 pagal echo 15+3
Sveikos. Mane truputį nuliūdino antrasis echo, nes vaikutis šiek tiek per mažas, nei turėtų būti.. Dabar 18ikta savaitė, bet matmenukai kaip 17iktos. Gydytoja sakė, kad nieko baisaus kol kas ir stebėsim kaip toliau auga. Širdutė plaka, labai judrus ir vaisiaus vandenų normaliai, bet vis tiek kažkaip neramu. Gal kam taip yra buvę?
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai