Asua parašė:
Mes žinom viena istorija, kai mamytei cp ir vaikui negerai dėl ilgo ir skatinto gimdymo. Gal pasidalins kur sklandus gimdymas, gal vaikučių neatskiria. Aš tik tiek …
💓
Asua parašė:
Mes žinom viena istorija, kai mamytei cp ir vaikui negerai dėl ilgo ir skatinto gimdymo. Gal pasidalins kur sklandus gimdymas, gal vaikučių neatskiria. Aš tik tiek …
💓
Farmakoluge parašė:
Aš parašysiu ir dar kokį skundą . Nes po CP niekas nesakė kaip vaikas, juk jei atlieki operacija pasakai kaio tau sekėsi. Gerai vaikui blogai mamai nerodyk bet paai…
Sveikinimai tapus mama! Ir taip liudna, kad taip vyksta🤦♀️🤐
As prisidedu prie mamu,kad rasytumete skunda,nes kartais tik mums atrodo,kad nieko nepakeisim,o is tikruju tai daug galima pakeisti.
Pati gimdziau VGN, esu labai patenkinta ir yra 120 kartu geriau nei buvo AGN, tiksliau ner ka lygint. Gydytojai,gimdymas,poziuris i maitinima nu zdz,ner prie ko prikibt, tik palatos seimynines nebuvo bet cia jau ne nuo GN priklauso,o nuo gimdyviu skaiciaus
Antra para pas mane uzejo psichologe,paklausti kokia mano emocine savijauta,kaip jauciuosi pp gimdymo,kaip pats gimdymas,kaip personalas ir t.t. idomi patirtis,nes nezinojau,kad tokios ateina aplankyti po gimdymo. Taciau ka norejau pasakyti, bekalbant ji man papasakojo,kad viena mama pp gindymo su ja kalbant uzsimine,kad gimdymo metu jai pasake - tu ka, nemoki stumti ir tai ja uzgavo, tai VGN direktore sukviete kolektyva ir dave velniu, nes nenori Santarose nuskambejusio Moslobajevo skandalo. Taigi skundai veikia🤷♀️
slynute parašė:
Nesuprantu kam jus i tas santaras vaziuojat... ten visad pilna studentu rezidentu ir aplamai bardakas pastovus... As pati planuoju tik i AGN vaziuot...99% geru atsi…
Santaru del konvejerio nesirinkau,net nesvarsciau galimybes ten gimdyt.
Taciau manau,kad labai priklauso nuo pamainos, zmoniu, lukesciu ir t.t
As gimdziau pirma AGN, mano patirtis 200 proc.neigiama pradedant priemimu,baigiant israsymu. Bet cia mano patirtis, kitu, wa kaip Jusu labai gerai🤷♀️
Xxczw parašė:
Sveiki, sveikinu visas pagimdžiusias!
Turiu klausimą jau gimdžiusioms ir kurios neplanuoja skiepyti savo vaiku. Kiek žin…
Pagimdzius paklause ar mes skiepysim, veliau dave vyrui pasirasyti visus lapus.
Skundai gali pakeisti. Vaika priėmusi įstaiga gauna pinigus ir nemažus. Bent 1000 eurų už paprastą nekomplikuotą gimdymą.
Aš manau jei taip ir toliau ateis ta diena kai Santariškes su tokiu kolektyvu priims 0 gimdyvių, tada susimastyt nes kas kerta per kišenę bus jiems skaudžiausia.
Farmakoluge parašė:
💓
Mieloji, laikykitės, net sunku įsivaizduoti, kaip Jums dabar sunku...
Aš irgi turiu gimdyt Santarose, seku Jūsų istoriją.
Orijana parašė:
O mano dvi draugės gimdė ir Antakalnyje visai nepasisekė. Abi pirmakartės, buvo bėdų su maitinimais ir kai viena iš jų gal 6 kartus paprašė tik tada teikėsi pagelbė…
Mano ginekologe kaip tik sake ,kad Antakalni daugiau gimdo vyresnio amziaus moteru ir ale gauna gera prieziura. Kaip istikruju -nezinau . Neesu susidurusi dar. Bet kdangi esu ne vietine, ir bijau nespeti ir pan, tai kolkas sustojau irgi ties Antakalniu.. plius sian kai kamstis pasisalino , uzeina pamaudimai is reto +dar antibijotikus turi suleist.. tai nzn.. vistiek stoviu ties Antakalniu.. plius dar mazaja turiu, tai reiks spet uzvest mociutei tai todel lb pergyvenu kad speciau (nes pirma
Gimdyma labai greita turejau) . Nezinau ko dabar teks laukti . Bet tykiuosi nepasigailesiu pasirinkus Antakalni . 👍🤔
spanguolė_rudenį parašė:
Mieloji, laikykitės, net sunku įsivaizduoti, kaip Jums dabar sunku...![]()
Melsiuosi už jus visas kad tos kurios gimdys joms viskas būtų gražu ir sklandu.
Nes savo situacijos niekam nelinkiu. Bet mamos viską ištveria. 💓
purle parašė:
Man suplanuotas cp santaruose spalio 19 dieną. Drebu žiauriai dėl to,kas vykstakiros įstaigos negaliu rinktis...
Na mane skatino beveik 24h. Ir tada darė cezarį. Čia pas Jus planuotas ir isnesiotas.
Nerimas nėra gerai. Viskas bus gerai Jums
almuteee parašė:
Oho kokia situacija dabar Santarose. Laikykites!
Kiek zinau, tai nera kavines, pati galvoju, gal reiketu uzpilamu sriubu, kosiu vyrui dar imest jeigu reiketu🙂
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai