waily parašė:
Jus tiesiu taikymu prie mp mazejimo🙂
Suolis tam ir yra,kad uzsisakyt daugiau pieno,o duodama pm jus uzmigdot vaika,bet …
Kaip suprantu jus jau praejot pirmus šuolius. Ar ir jum buvo taip, jog krūtys tuščios, nes net nesigirdi kad rytu?
waily parašė:
Suolis tam ir yra,kad uzsisakyt daugiau pieno,o duodama pm jus uzmigdot vaika,bet …
Kaip suprantu jus jau praejot pirmus šuolius. Ar ir jum buvo taip, jog krūtys tuščios, nes net nesigirdi kad rytu?
Lenauriene parašė:
Ir kiek ml mišinio isgeria iki pilnos laimės?
Aš padarau 60ml išgeria visa, bet sakau rami būna kaip belgas 😀
waily parašė:
Bandysiu gal pati kažkaip nusitraukti, nes aš negaliu visa diena ir nakty laikyti prie papo, bijau laikyti mažylė alkana.
satyriuke parašė:
Cia kalbat tikriausiai apie ta kvapa kai ji pasildyta 😊 taip, tu pasildytu kauliuku kvapas toks 😊 man tai vos ne kaip vaiko kakis tas kvapas 😂
Aha, grynai kakiu "kvepia" 😃
Lenauriene parašė:
Lenauriene parašė:
Mano krutine pilna buvo tik kai pradejo pienas gamintis. Nejauciu niekada jos pilnumo.
O tas tuscias ciunkinimas ir yra pieno uzsakymas,kad pradetu daugiau gaminti. Pas mus ir ne per suolius, daznai vakarais buna tokiu tusciu rijimu.
Ar vaikas pavalges parodo sauskelniu turinys. Jei su juo viskas ok, pragyvenat kelias dienas ir vel ramu iki kito suolio😊
braskyte22 parašė:
O jūs mp maitinat ar misinuku? Tikrai ilgai pamiegojo, sveikinu pailsėjus!
Mūsų numigo šiąnakt vieną ilgesnį miegelį-4.5 val, tai net pabijojau, ar nereiktų …
Pati maitinu, nuo pirmos dienos nekeldavau, kiek nori tiek miega, kada nori tada valgo. Visi gimė virs 4kg, svoris visada geras. Skirtumas tik tas kad pirma su antspeniais, antra tik iš buteliuko nutrauktu pienu (juodas darbas🙈 bet metus sugebėjau) o šia mažyle be nieko tiesiog žinda 🥰 labai džiaugiuosi dėl to. Tiesiog tereikėjo ligoninėj kad parodytu kaip teisingai apžiotų kaip maitinti vaiką. Kaip viskas priklauso nuo ligonines personalo, na aišku ir pačiai mamai reikia dometis, bet teorija nuo praktikos skiriasi..
Makytaaa parašė:
Kai buvau apžiūroj 6sav, tai sakė lengvai po truputi galiu pradėt sportuot kai sueis 8sav po gimdymo.
Aišku, tai tada ir aš dar palauksiu iki 8 sav., užteks kad kasdien pasivaikštom 🙂
amberiukas parašė:
Aha, grynai kakiu "kvepia" 😃
😁 Gerai, kad ne man vienai toks kvapas. Nes as pirma kart tai vaika tikrinau ar nepridarius 😂
waily parašė:
Mano krutine pilna buvo tik kai pradejo pienas gamintis. Nejauciu niekada jos pilnumo.
Kakoja du kart i parą maždaug, o sisioja pastoviai, sysius ne koncentruotas, skaidrus. Reikės kažkaip pragyvent ta augimo šuolį.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai