zivillliukass parašė:
As geriu nakvisu kapsules ir elevit maitinancioms😊
Aš geriu pregnacare maitinancion
zivillliukass parašė:
As geriu nakvisu kapsules ir elevit maitinancioms😊
Aš geriu pregnacare maitinancion
braskyte22 parašė:
Ar yra mumukų gimdziusių 3a ar 4a vaikelį?
Pask. Metu pastebėjau, kad tapau lb jautri. 😊 Matyt hormonai dar reguliuojasi.. Sn…
Tas jautrumas tai taip👌 Bet čia visiškai normalus dalykas, man išsigelbėjimas darželis/mokykla ir kad vyresni vaikai žaidžia kartu, ir leidžiu daryt viską namuose, tai jie ir palapines darosi ir veidus išsipaiso, turim kiemą tai ir lauką vieni išeina, na jau toks amžius kai kartu turi ką veikt, dukra tai ir su mažyle užsiima kol valgyt darau ar siurbliuoju ar plaunu namus, žaisliukus rodo kalbina, kai grįžom iš ligonines su maže tai toks vaizdas kad vyresni vaikai "per naktį užaugo" sūnus nebeprašo kad migdyčiau jį ir abu į sesę su tokia laime žiūri🥰
Joana86 parašė:
Tas jautrumas tai taip👌 Bet čia visiškai normalus dalykas, man išsigelbėjimas darželis/mokykla ir kad vyresni vaikai žaidžia kartu, ir leidžiu daryt viską namuose, …
Kaip gražiai viskas pas jus dėliojasi
maniskiai irgi kartu pažaidzia ir brolį myli, nori padėti. Leidžiu kur įmanoma, bet trimetis dar mažokas, kartais švelniai nori, bet netyčia užgauna - o tuomet abu verkia. Į kiemą irgi kartu išeina, kaip sakot, akyse užaugo
bet vat man pačiai dar sunkiai sekasi emocijas tvardyti, kai supykstu, iškart balsą keliu, visai nėra kantrybės (matyt hormonai veikia dar, ar nuovargis..), o poto atsiprašyti tenka (bet tas manęs neguodžia, nes save gražiu dar..).
Tai jūsų naujagimis ramus turbūt, kad ir kambarius pavyksta patvarkyt.. Mūsų arba verkia, arba miega - kol kas tokia stadija.. Tai tik valgyt vos vos spėju daryt. 😊 Gal jau turit kažkokį ritmuką, ar miegeliai trumpi jūsų?
braskyte22 parašė:
Kaip gražiai viskas pas jus dėliojasimaniskiai irgi kartu pažaidzia ir brolį myli, nori padėti. Leidžiu kur įmanoma, bet trimetis dar mažokas, kartais švelniai …
Aišku visko būna, vyras dazniau pakelia balsą kd ramiau tyliau žaist ir pan tai aš jam vis primenu kad ir anie vaikai kažkada buvo kūdikiai ir sakau dabar įsivaizduok reksi ant šios. Dėl geros nuotaikos tai man miegas labai svarbus dalykas, sunkiausia vakarai, praktiškai ant rankų nuo 17h užmiega nakčiai 21-22 jei vyras perima estafete tai net negirdžiu kaip atneša vaiką 🙈 nors tikrai dar nevėlu bet naktiniai maitinimai savo daro, ir sian pirmą kart išmiegojo nevalgius iki 6! Pati atsikėliau, nes išsiimiegojau, įprastai tai keliasi pirmą trečią, pavalgo ir vėl miega. Dieną irgi gerai numiega. Aišku būna visokių dienų "ne pagal planą" turi susigalvojus kažką valgyt pasidaryt ir neišeina atsitraukt, nervas ima😅 Nors pagalvoji juk didžiausias darbas ir yra kūdikis ir sedi apsikabinus ☺️
Nuo sūnaus tai irgi saugau 😅 nes prieina glosto, bet kartais iš tos meilės atrodo suspaust ją nori tai baisoka 😄
Dukrai karts nuo karto irgi tenka įrodinėt kad mylim visus vienodai ☺️
amberiukas parašė:
Jusu pagalvele irgi turi specifini kvapa?
Cia kalbat tikriausiai apie ta kvapa kai ji pasildyta 😊 taip, tu pasildytu kauliuku kvapas toks 😊 man tai vos ne kaip vaiko kakis tas kvapas 😂
Joana86 parašė:
Aišku visko būna, vyras dazniau pakelia balsą kd ramiau tyliau žaist ir pan tai aš jam vis primenu kad ir anie vaikai kažkada buvo kūdikiai ir sakau dabar įsivaizdu…
O jūs mp maitinat ar misinuku? Tikrai ilgai pamiegojo, sveikinu pailsėjus!
Mūsų numigo šiąnakt vieną ilgesnį miegelį-4.5 val, tai net pabijojau, ar nereiktų žadinti valgyti - ir kad jam užtektų ir kadan pienas gamintųsi. Paryčiui vat vaikinas keliasi kas valandą ar dar mažiau, bet matyt kad užmigt nesiseka-užsikabina papulį ir net nevalgęs sminga. 🙈
Snd ryte pabudravo be isterijų ir be mano nešiojimo 15 min - stebuklas 👌matyt, kad kiti vaikai pas močiutę, tai ramu jam 😊
Lb tikiuosi, kad emocijos susitvarkys, kaip ir fiziniai sunkumai. 😊
juratinka1 parašė:
Aš dėl tokių dalykų jau pradėjau vakarais 1 buteliuką PM duoti, tai pamačiau kaip mano lelka net atsijunge davolna 😂 iškart nulūžo, ir miegojo kelias val 😂…
Ir kiek ml mišinio isgeria iki pilnos laimės?
Vikute12 parašė:
Pas mane irgi taip pačiai viskas 🤦♀️
Tai reiskia cia normalu😁
sesule parašė:
I vakara ir vakare mano ir atrodo isvis istrauktos. Ir buna parinasi nes tada netaip jai apsizioja netaip lengvai pienas bega ir panasiai. Bet mes ir tik ateina kok…
😁😁 maniske irgi myli teti, papo nereikalauja, o as tik paimu ir koncertas😁 ant kamuolio sokineju tai nurimsta, o kitaip jokia poza nesiojimo netinka, apie gulejima nera kalbos...🙂
rimanteko parašė:
Mano mažylė taip pat, nosis atrodo švari, bet tas kiurksėjimas yra, labiau rytais būna 🤔
Kazkiek kriuksi ir manoji... ypac nakti girdisi kai tylu, bet zinau kad bunda ir laikas valgyt😁
juratinka1 parašė:
Aš dėl tokių dalykų jau pradėjau vakarais 1 buteliuką PM duoti, tai pamačiau kaip mano lelka net atsijunge davolna 😂 iškart nulūžo, ir miegojo kelias val 😂…
Sunku labai iskentet ta suoli... tokiems atvejams dabar nusipirkau medelos primaitinimo sistemele, kai bus kitas suolis, pasidarysiu siek tiek misinio tai tegu geria, bei stimuliuoja kruti. Nes vakare, per suoli, zinau, kad neiskentesiu. Nenoriu parintis... pirmoji uzaugo su misiniu🙂
juratinka1 parašė:
Jus tiesiu taikymu prie mp mazejimo🙂
Suolis tam ir yra,kad uzsisakyt daugiau pieno,o duodama pm jus uzmigdot vaika,bet pieno nepasigamina kiek reikia,nes vaikas auga ir jo poreikis taip pat🙂 suoliai trunka kelias dienas, juos isgyveni ir vel viskas ok
Proteja parašė:
Man gydytoja sakė galima jau ir dabar, bet tik atitinkamus pratimus, kad nepakenktum tarpvietei ir pan tikriausiai.
O kokia ten knygutė? 🙂 Gal ta, kūdikio kalendorius? Apsižiūrėjai, tai tik tokią gavom gimdymo namuose 😊
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai