sesule parašė:
Jau sypsosi? Mano kartais bet tikrai nevalingai. Kaip ta pagalvele naudojat? 🙄
Taip, sypsosi 😊 ir guguoja jau po truputį 🤗 jau mamytes spejo pasakyti, kad vysniu kauliuku pagalvele 😊 irgi pirkau gintarinej vaistinej 😊
sesule parašė:
Taip, sypsosi 😊 ir guguoja jau po truputį 🤗 jau mamytes spejo pasakyti, kad vysniu kauliuku pagalvele 😊 irgi pirkau gintarinej vaistinej 😊
sesule parašė:
1 minute pasildau 600C mikrobangej ir vaikui ant pilvuko uzdeddu 😊
sesule parašė:
I vakara ir vakare mano ir atrodo isvis istrauktos. Ir buna parinasi nes tada netaip jai apsizioja netaip lengvai pienas bega ir panasiai. Bet mes ir tik ateina kok…
Mano irgi su tėvu ramiausiai ir alkanas užmiega. Nes sakau pakeičiam pampi. Aš dar pasisiosiu ir ateisiu . Tai kol ateinu vietoj rėkenčio ,miegantį randu . Aišku neilgai 30 min ir vėl akys didelės..
Kisulita parašė:
Mamos, o jums nesakė gydytojai kiek laiko praėjus po gimdymo jau galima sportuoti? Man sakė 6 sav. kol traukiasi gimda nieko sunkaus nekilnoti, bet gal sportuoti ga…
Man gydytoja sakė galima jau ir dabar, bet tik atitinkamus pratimus, kad nepakenktum tarpvietei ir pan tikriausiai.
Plius toje knygutėje (kur dovanu dėžutėje gimdymo namuose dave) aprašyta keletas pratimų, nors labai tokiu elementarių, kuriuos galima jau sekančia diena po gimdymo daryti.
carolyyte parašė:
Ar yra dar kieno mazyliai kvepuodami tarsi kriuksi? Galvojau uzsikimsus nosyte, bet neiko nematyt, o ir valau, su juros vandeniu ir pompyte traukiam. Baisu kad jai …
Pas mus irgi taip pat... 🤷♀️
carolyyte parašė:
Ar yra dar kieno mazyliai kvepuodami tarsi kriuksi? Galvojau uzsikimsus nosyte, bet neiko nematyt, o ir valau, su juros vandeniu ir pompyte traukiam. Baisu kad jai …
Mano mažylė taip pat, nosis atrodo švari, bet tas kiurksėjimas yra, labiau rytais būna 🤔
carolyyte parašė:
Pavalgius kai pakeliu atsirugti pakriuksi arba po miego kartais. Nieko neplaunu, nevalau, nes siaip normaliai kvepuoja
jau kai vus sloga manau iskart matysis.
satyriuke parašė:
1 minute pasildau 600C mikrobangej ir vaikui ant pilvuko uzdeddu 😊
O dedat ant drabuzeliu ar grynai ant nuogo pilvuko? 😊🙈
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai