Kisulita parašė:
Mamos, kurių firmų bodžiikai yra siauresni ir tinka smulkesniems mažyliams? Maniškis aukštas, jau 68 dedamės, net panašu, kad tik į ūgį šovė, nes visi bodžiukai tie…
Mes dėvime lindexo susegamus. Labai patogūs ir siauri! 😊
Kisulita parašė:
Mamos, kurių firmų bodžiikai yra siauresni ir tinka smulkesniems mažyliams? Maniškis aukštas, jau 68 dedamės, net panašu, kad tik į ūgį šovė, nes visi bodžiukai tie…
Kisulita parašė:
Mums sakė dėti iki pusės metų, tai visą žiemą dar tikrai dėsim vilnines, o kai atšils tada jau nebe 😊
Supratau, reikes ir man dar deti 😊
j.b.92 parašė:
koki pavarde gyditojo?
K Kalinauskis
Requem parašė:
Nu as nesuprantu ar as kaip magnetas beprocius is ten nuo 1 minutes traukiu. Ar mano tokia sekme su jais. Ar ten visi nenormalus.
Na man tas VGN pusė velnio pasirodė, gimdyno metu tai gera priežiūra buvo, po gimdymo truputį nesąmonė, nes nieko ten prisikviesti buvo neįmanoma, maistas ne koks, bet bendrai paėmus tai viskas normaliai, nesąmonių nepridarė. O su jumis tai atrodo, kad nesąmones daro, nerūpi jiems pacientės visai 🤷♀️
Proteja parašė:
Aš uzdedu seilinuką, tai gelbsti ir nuo atviro kaklo ir nuo atpylinejimu.
Aš tai liemenę nuo pirmagimio susiradau ir uždėjau, uždengia tą pliką kakliuką, nes jau nebegalėjau žiūrėti 🙄 Tik apžiūrėjau liemenę, tai kandys apėdusios keliose vietose 😬
Rose123 parašė:
Reikia ir man nupirkti kelis pamėginimui, tik nepigūs jų bodžiukai 😬 Tik kokį dydį imti 62 ar 68, nes jų didinti drabužėliai 🤔
satyriuke parašė:
Supratau, reikes ir man dar deti 😊
Mums tai sakė mėnesį dėti, nors nzn, gal reikes tada ir mums ilgiau jas dėti? 🤔
Kisulita parašė:
Reikia ir man nupirkti kelis pamėginimui, tik nepigūs jų bodžiukai 😬 Tik kokį dydį imti 62 ar 68, nes jų didinti drabužėliai 🤔
Bet geriau jau suestos kandžių, negu nuoga krūtine 😉😀
Kisulita parašė:
As perku vinted. Galima rasti kur mamos pardavineja tikrai nenudroztus ir geros kokybes drabuzelius. Arba jeigu norite nauju lindex tai galite paziureti facebook puslapyje Kokybiski Rubeliai vaikams😊☺️
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2020-m-spalinukai-4