Lenauriene parašė:
Kakoja du kart i parą maždaug, o sisioja pastoviai, sysius ne koncentruotas, skaidrus. Reikės kažkaip pragyvent ta augimo šuolį.
Tai vadinasi viskas puiku, pralaukite ir vel bus normalus ritmas🙂
Lenauriene parašė:
Kakoja du kart i parą maždaug, o sisioja pastoviai, sysius ne koncentruotas, skaidrus. Reikės kažkaip pragyvent ta augimo šuolį.
Tai vadinasi viskas puiku, pralaukite ir vel bus normalus ritmas🙂
Joana86 parašė:
Pati maitinu, nuo pirmos dienos nekeldavau, kiek nori tiek miega, kada nori tada valgo. Visi gimė virs 4kg, svoris visada geras. Skirtumas tik tas kad pirma su ants…
Oi, tikra atgaiva, kai galit maitint be nusitraukinejimu ar antspenių. Aš su pirma nusitraukinejau, kad pieno daugiau gamintųsi, kai vaikas nesikeldavo valgyt, bet tikrai grynas vargelis.. Dabar tai būtų prabanga dieną naktį kelis mėn užsiimti tik papais 🙈, kai yra ir kt du mažiai namie. Pas jus turbūt pieno sočiai - tik su apziojimu problemeliu laikinų gal buvo. Šaunu, kad jau ilgiau pamiegat! Tiesa, ar dienos metu miegeliai trumpi?
waily parašė:
Mano krutine pilna buvo tik kai pradejo pienas gamintis. Nejauciu niekada jos pilnumo.
Klausimėlis - o kaip jūsų vaikutis išgyvena tuos šuolius? Būna ramus ar nuolat verkia?
Visa žindymo teorija man tikrai žinoma - tik dėka jos išmaitinau savo pirmus du iki metų. Visgi, turbūt sutiksit, kad vienom duota pieno upeliais (nes vaikas tiek neužsisako, o valgydamas net springsta nuo jo kiekio), o dėja, kitoms-reikia lb padirbėti, kad gamintųsi neva tiek, kiek reikia, arba vaikutis prisitaiko nuolat gauti mažesnius kiekius, nors mama ir gyvena kelis mėnesius pakabinusi jį ant papulio (dieną naktį), o svoris tepriauga minimaliai (po 500 gr).
Man reikia patarimo. Situacija tokia, kad piena nusitraukiu, nebuvo jo niekada daug, max 120ml per viena karta is abieju krutu, kelias naktis nenutraukiau, diena reikalai, vel nenutraukiau ir pieno stipriai sumazejo, vos 30ml prilasa. Skaiciau, kad imanoma uzkurti pieno fabrikeli nusitraukiant kas 2-3 valandas. Kaip manot, ar imanoma dar ta fabrikeli uzkurti? Galvoju para ar dvi grynai su mazaja sitam reikalui paskirtume, kai nemiegotu deciau vaika prie krutines (kazkiek pazinda ir pati), tada nusitraukineciau, ar jau nebevargti ir susitaikyti? P.S. Viska zinau ka dariau blogai ir pan.
amberiukas parašė:
Man reikia patarimo. Situacija tokia, kad piena nusitraukiu, nebuvo jo niekada daug, max 120ml per viena karta is abieju krutu, kelias naktis nenutraukiau, diena re…
Pamėginti tikrai verta, maitinkit ypač naktį dažniau, daug vandens ir kaip sakant, dieną naktį padirbėkit ir viskas tvarkysis! Tik efektyviau mažutį dėti prie krūties kuo dažniau, tuomet nereiktų ir nusitraukinet. Tik nusiteikite, kad lengva nebus.sekmes!
Lenauriene parašė:
Pakentėkite, jeigu yra jėgų dar, labai greit tas pienukas ima gamintis didesniu kiekiu 😊 Pamenu man po antrojo mastito ir limfmazgio uždegimo dingo pienas praktiškai per naktį, tai teko ištisai glausti mažylį prie krūtinės ir dar baigus maitinti eiti papildomai nusitraukinėti, bet neužilgo ėmė gamintis daugiau pienuko 🙂
Kisulita parašė:
Pakentėkite, jeigu yra jėgų dar, labai greit tas pienukas ima gamintis didesniu kiekiu 😊 Pamenu man po antrojo mastito ir limfmazgio uždegimo dingo pienas praktiška…
Pamiegojau pietų su mazge dieną, pusantros valandos, pasikroviau bateriją nakčiai
Kisulita parašė:
Pakentėkite, jeigu yra jėgų dar, labai greit tas pienukas ima gamintis didesniu kiekiu 😊 Pamenu man po antrojo mastito ir limfmazgio uždegimo dingo pienas praktiška…
Kai eidavot nusitraukti, tai ka nors istraukdavot? As jeigu duodu paciai mazytei zysti, tai ji pazinda kokia 20min, tada einu nusitraukti ir vos keli lasai isbega.
Spinduliai parašė:
Sveikos merginos. Pasidarė įdomu, kas iš spalinukų su mumis kartu šventė gimtadienį spalio 28d?![]()
mes gimėme 10h ryte. Tokia mintis kvaila šovė…
Mes irgi spalio 28 diena 😊😊 17:06
braskyte22 parašė:
Klausimėlis - o kaip jūsų vaikutis išgyvena tuos šuolius? Būna ramus ar nuolat verkia?
Ne tai kad verkia, daugiau gal zyzia ir labai nerami prie krutines - ima,spjauna, ima spjauna, tada rekia,vel ima vel spjauna,padarom petrauka ir vel prasosi prie krutines ir vel is naujo
Del svorio priaugimo yra daug faktoriu, pvz vaikutis zinda netaisyklingai,tas itakoja,kad neistraukia riebaus pieno, arba nezadina nakti, leidzia ilgai miegoti,nes naktinis zindymas svarbus svorio augimui. O dar kitas dalykas,ne visi turi priaugti po kilograma. Juk ir suauge skirtingu sudejimu. Tai labiau tikiu,kad vaikas zino kiek jam priaugti geriau
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai