juratinka1 parašė:
Norėčiau paklausti keisto klausimo 😂🙈🙉 aš kai įjungiu per YouTube katino kniaukimo garsus mano lėlė verkia, ar kas bandė? Gla ir jūsų? Nesuprantu, net aš pati sukni…
Katiną turime, tai tikrai nereaguoja į kniaukimą 😂😂
juratinka1 parašė:
Norėčiau paklausti keisto klausimo 😂🙈🙉 aš kai įjungiu per YouTube katino kniaukimo garsus mano lėlė verkia, ar kas bandė? Gla ir jūsų? Nesuprantu, net aš pati sukni…
rimanteko parašė:
Tikriausiai sutapimas, šiaip gal nepatinka 😁 nes ir mama sako išjunkit tuos katinus, nerekykit mergaitės 😀😂
juratinka1 parašė:
Auginu du katinus - pamiaukia, pakniaukia, bet kūdikėlis neišsigąsta
dijaviko parašė:
Jeigu surenkat 6 sysius, pieno tikrai uztenka. Mano taip daro jau labai ilgai, ypac vakarais. Na ir ka, nesiojam supuojam ir vis siulom, dar keiciam zindymk pozas t…
Keisčiausia,, kad čia jau taip nuo užvakar vakaro, staigiai tokia nesąmonė su valgymu pasidarė... 🤷♀️ Krūtinė tai atrodo kaip tuščia, nes nespėju duot jai
juratinka1 parašė:
Mano vyras irgi žiurkės metais gimęs, tai jau įsivaizduoju, kaip užsimetu ant vieno peties vyrą ant kito vaiką ir pranešu pro kieme besibastantį katiną, nes abu panikuoja
debesujura parašė:
Gal žinote dėl ko gali labai stipriai riestis kūdikis? Mūsų šiandien vakare riečiasi, galvą atgal lenkia ir verkia. Nebūdavo to rietimosi iki šiol...
Diegliai, pilvo putimas.
Leduxe parašė:
Mamytės, o kaip pavyksta užmigdyti nakčiai? Kažkokia tragedija, verksmai, akys stačios.. supam 3 ir daugiau valandų. Aš jau ryte bijau vakarų. Paguoskit, kad aš ne …
Musu panele susidare toki grafika, jog miegot eina beveik 01h. O po to miega iki 9.30,neskaitant valgymu nakti. O po to diena daug miega, nes matyt miego nakti per mažai jai. Bandem keisti miego laikus, bet ka ten ja prikankinsi jeigu miego nori. O kai diena miega, ir žadinti gaila. Vakare bevalgydama dar uzsikimarina ir po to iki pirmos akys stačios. Uzmiega zindant kruti. Bet tas grafikas toks visada nebus, nes pas juos viskas greitai keičiasi, tai as labai neimu i galva.
Leduxe parašė:
Mamytės, o kaip pavyksta užmigdyti nakčiai? Kažkokia tragedija, verksmai, akys stačios.. supam 3 ir daugiau valandų. Aš jau ryte bijau vakarų. Paguoskit, kad aš ne …
O jusu vaikui tikrai patinka supimas? Mes pirmagimi supdavom rankom,supom gultuke, i vezima net dedavau, rekdavo iki negalejimo. Atsimenu kaip dabar, paguldziau i lovyte,daviau soske, ijungiau karusele ir sakau, eik miegot, ir jis užmigo 😁 ir taip uzmigdavo iki kokiu metuku laiko. Netiko jam supimas, jam reikėjo ramiai lovytej gulet....
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai