Kanele parašė:
O trečią mėn ne didžiausias šuolis?
Žinokit nežinau.. Pas mane kaip ir nepasakyčiau, kad buvo išvis tų šuolių, arba buvo, bet aš jų nepastebėjau 🤷♀️
Kanele parašė:
O trečią mėn ne didžiausias šuolis?
Žinokit nežinau.. Pas mane kaip ir nepasakyčiau, kad buvo išvis tų šuolių, arba buvo, bet aš jų nepastebėjau 🤷♀️
Esme tame kad beveik kas karta vis kitokios ismatos.. visad tustinosi karta i para.. paskui kai prasidejo nesamones su ismatu spalva tustinosi 8-10kart po nedaug skystai su gleivemis ir t... pakeitem misinuka po dvieju paru pradejo vel karta i para tustinsis... dabar geriam nauja misinuka jau 8dienas sian pasitustino 3kart.. jau vel neramu darosi... dabar jau ryskiai geltona spalva 
o pries tai kai tustinomes 8kart va tokios grozybes buvo 
del to ir prasiau siuntimo pas alergologa.. Bet jauciu teks mokamai vaziuot.. net paseli priduot reik gastreontologes siuntimo ismatom.. o eiles pas ja 2savaites laukti..O gydytoja Online konsultacija sako viskas gerai... galiausiai nuvaziavau visus tyrimus mokamai pridaviau ismatu kraujo slapimo... tai ka jau apie siuntima kalbet...
slynute parašė:
Esme tame kad beveik kas karta vis kitokios ismatos.. visad tustinosi karta i para.. paskui kai prasidejo nesamones su ismatu spalva tustinosi 8-10kart po nedaug sk…
Koki misinuka naudojat? As irgi misinuku maitinu, keitaliojau, vis prisigalvojau, kad netinka, alergija ir pan 🤦🏻♀️ Vyras paeme vadzias i savo rankas, nupirkom paprasta aptamil ir va jau beveik juo du menesius maitinam - viskas ok. Buvo ir grudeliu, ir gleiviu, ir zaliu visokiu reikalu, visko. Skambinau seselei, daktarei, abi sake viskas gerai, reikia nerimauti, kai pasirodo daug kraujo, ismatos juodos arba baltos. Pasitikrinus blogiau nebus 🤗
amberiukas parašė:
Koki misinuka naudojat? As irgi misinuku maitinu, keitaliojau, vis prisigalvojau, kad netinka, alergija ir pan 🤦🏻♀️ Vyras paeme vadzias i savo rankas, nupirkom pap…
Naudojom Aptamil bet siaubingai kojas riezdavo tada pakeitem i frisolac gold gere 5savaites viskas ok buvo kol nepasidare gleivetos zalios su grudeliais ismatos ir tustintis pradejo po kiekvieno maitinimo.. Tada pakeiciau i Belakt imunis su probiotikais nes daugumai vaiku jis tinka ir sudetis gerai.. savaite geriam kaip ir ok neatpyla neviduriuoja.. bet sian pasitustino 3kart ir man jau tragedija jad vel prades po 10kart tustintis.. labai nenoriu misinuku kaitaliot...
slynute parašė:
Naudojom Aptamil bet siaubingai kojas riezdavo tada pakeitem i frisolac gold gere 5savaites viskas ok buvo kol nepasidare gleivetos zalios su grudeliais ismatos ir …
Ir nekaitaliokit, pralaukit ta laika kol naujas misinukas "pritaps", as irgi vos tik kitaip tustinosi jau spirgejau, kad reikia kito misinuko, bet vyras neleido pirkt ir vat islaukem, susitvarke viskas
nemanau, kad blogai jei dazniau tustinasi 🙄, bet neviduriuoja.
satyriuke parašė:
Su Naujaisiais Metais mamytės 😊 na, tikriausiai ir mano mažytė kažkas pasidarė ne to, nes valgo valgo, nustoja valgyti ir rėkia jei patraukiu ja. Sakau, gal pieno p…
Jeigu surenkat 6 sysius, pieno tikrai uztenka. Mano taip daro jau labai ilgai, ypac vakarais. Na ir ka, nesiojam supuojam ir vis siulom, dar keiciam zindymk pozas tada. Pabandykit🙂 bet cia normalu manau.
juratinka1 parašė:
Norėčiau paklausti keisto klausimo 😂🙈🙉 aš kai įjungiu per YouTube katino kniaukimo garsus mano lėlė verkia, ar kas bandė? Gla ir jūsų? Nesuprantu, net aš pati sukni…
Žinokit pamėginau, tai nulis reakcijos jai tos katės 😂😂
juratinka1 parašė:
Norėčiau paklausti keisto klausimo 😂🙈🙉 aš kai įjungiu per YouTube katino kniaukimo garsus mano lėlė verkia, ar kas bandė? Gla ir jūsų? Nesuprantu, net aš pati sukni…
Mano pirmagime baisiausiai verktadavo kai ijungdavau per youtube dainele aaaa pupa😁 buvo kazkur 4men...
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai