M@m@ parašė:
Nedave nei atmintines, nei susirinkima dare. Pirmas vaikas, tai as kaip zalia. Info ieskau internete, ka vaikui reikia nupirkti ir pan.
Šiek tiek info iš mūsų darželio:

Nors ką nupirkti /neštis ir mums nesakė...
M@m@ parašė:
Nedave nei atmintines, nei susirinkima dare. Pirmas vaikas, tai as kaip zalia. Info ieskau internete, ka vaikui reikia nupirkti ir pan.

Nors ką nupirkti /neštis ir mums nesakė...
vaivaidusia parašė:
Aciu 🌸🤗
Furija parašė:
Ar dar yra čia likusių vaikučių, kurie nelabai linkę kalbėti? Kai dukra buvo tokio amžiaus jau kalbėdavom sakinukais, o sūnus apsiribojęs mama, tėtė, tete (sesė), a…
Sveika,musiskis nejungia dvieju zodziu dar... viska puikiausiai supranta,atpazysta raides ir skaicius iki 10,vardija spalvas.. susikalbam,kas diena vis pasipila nauju zodziu... sakiniu dar palaukt rodos reikes
M@m@ parašė:
Tai gerai kad nespejau nupirkti.
Sunu isleidau 2.3, veliau perejo i valstybini dar vyresnis, buvo sunku. Dukra isleidau 1.2, geriausias mano sprendimas. Jei galeciau laika atsukti atgal ir sunu buciau leidus nuo metuku😊 dukra nuo rugsejo eis i valstybini, db ejo i privatu,nei kiek nepergyvenu😊 vaikams reikia vaiku,o laikas po darzelio zymiai kokybiskesnis,nei visa diena stumdytis pirmyn atgal😉
kandoriuke parašė:
Žinoma skauda širdį, bet susikaupsiu ir vesiu, vaikai labai jaučia tėvus ir tada jiems dar sunkiau 😌 į darželį turi vesti tas iš tėvų kuris mažiau gaili vaiko, nes …
Mano vaikas 1.5 metu ejo ir nuejo. Ne minutes nereikejo adaptacijos.
Butu nesirgus tai butu puikiai lankiusi.
Dabar laukiam naujo valsybinio.
Taip kad gal ir jusu vaikui bus super.
O man toks klausimas dėl darželio - ar yra kažkokie reikalavimai vaikui? Pvz apsirengti pats turi mokėti, batus apsiauti, pavalgyti, sisi kaku padaryti ir pats šikna nusivalyti? Nes manoji tai bando viską daryti, bet tai trunka ilgai ir ne viskas labai gerai išeina. Tai pagalvojus kad grupė virš 20 vaikų, tai juk niekas nesicackins, dar žiūrėk ir išeis į lauką vienu batu ar bus nevalgius 🤦
debesujura parašė:
O man toks klausimas dėl darželio - ar yra kažkokie reikalavimai vaikui? Pvz apsirengti pats turi mokėti, batus apsiauti, pavalgyti, sisi kaku padaryti ir pats šikn…
Pirmiausia,tai darzelis nuo 3 metu, musu vaikai eis i lopseli. Lopselio grupes pgl higienos normas max,jei gerai prisimenu,15 vaiku, lankanciu max 50 proc buna, tai jei grupeje bus 8 vaikai, tai ir pavalgius bus ir su batais.
Lopseliui nera jokiu reikakavimu,bet vaikai mokomi savarankiskumo -paciam uzsisegt, uzsidet, nusirengt ir t.t.
Darzeli taip, jau yra pageidavimas,kad vaikas butu be pampersu,bet net ir tokio neismes..
Ir pabaigai - jei darzelis Jums toks baubas,kam isvis leisti vaika i ji? Juk ne Kruela aukletojomis dirba ir ju tikslas tikrai nera vaika badu numarint ar be batu i lauka nuvesti..
waily parašė:
Pirmiausia,tai darzelis nuo 3 metu, musu vaikai eis i lopseli. Lopselio grupes pgl higienos normas max,jei gerai prisimenu,15 vaiku, lankanciu max 50 proc buna, tai…
Bet tai vistiek daug vaikų mano akimis, ir pati sakote, kad jei bus 8 tai viskas bus ok, o jei pilna grupė? 🙂 Esmė kad sunku visus kokybiškai prižiūrėti, sunkus darbas.
Kad ten kažkokios pabaisos dirba tikrai nesakau, normalūs žmonės mokantys dirbti su vaikais, tiesiog jiems tenka didelis krūvis, tai man įdomu kaip realiai viskas ten yra 😉
Aš savo į lopšelį neleisiu, dar kaip nors suksimes trečius metus namie arba prašysiu senelių pagalbos. O į darželį leidžiam turbūt daugelis dėl to, kad reikia eiti į darbus ir pinigus uždirbti.
debesujura parašė:
Bet tai vistiek daug vaikų mano akimis, ir pati sakote, kad jei bus 8 tai viskas bus ok, o jei pilna grupė? 🙂 Esmė kad sunku visus kokybiškai prižiūrėti, sunkus dar…
O aš vedžiau nuo 15 mėn., ne todėl, kad kan reikėjo į darbą, o todėl, kad vaikas nepalyginamai greitai tobulėja turėdamas galimybę bendrauti su vaikais, be to aš tiek veiklų ir užsiėmimų neorganizuoju kiek daroma darželyje 🤣 man kažkaip neatrodo darželis kažkokia baisi įstaiga, o kaip tik vieta, kur vaikus lavina
debesujura parašė:
Bet tai vistiek daug vaikų mano akimis, ir pati sakote, kad jei bus 8 tai viskas bus ok, o jei pilna grupė? 🙂 Esmė kad sunku visus kokybiškai prižiūrėti, sunkus dar…
Na Jus sakot,kad nieko blogo neturit prieš dirbančius mokytojus,bet vistiek jie nekokybiškai prižiūrės..🤦♀️ tada ieškokite auklės, bus 1 ant 1..
Sūnų leidau dar kai buvau dekrete, dukrą leisti nusprendžiau dar iki to kol gavau pasiūlymą grįžti į darbą - nebuvo net minties,kad vaikais nepasirūpins, todėl ir rašau,kad gal Jums neverta leisti į darželį
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai