Viiiki parašė:
Duphaston geriau ir su pirmu ir dabar, nes progesteronas mažas buvo..
Ir man iskart nieko nemate tik puslyte🙂 po savaites atsirado giventojas😉
Viiiki parašė:
Duphaston geriau ir su pirmu ir dabar, nes progesteronas mažas buvo..
Ir man iskart nieko nemate tik puslyte🙂 po savaites atsirado giventojas😉
Rainienė parašė:
Mes turime labradorą. Jie labai aktyvūs, nuolatos dėmesio reikalaujantis šuo 😊 žadu įsigyti nešioklę ir vaikščiosiu su ja😊
Mes retriverio ir laukiam, na tik ne labradoro. Nešioklę ir aš regiu ateity vaikštant su šunium. Po kiek km/laiko su labradoru suvaikštot dažniausiai/kasdien? Mes turim kiemą, tai galvoju, iš bėdos gal ir kiemo jam paskutinį nėštumo mėn. užtektų, jei nevaliočiau... žinoma, vyras, bus, bet iš esmės šuns aš laukiu labiau, vyrui jo gali ir nebūt 🙈😁
Žodžiu... o dar į dresūrą noriu nueit. Su pilvu padresuot, nu įdomiai čia pas mane planai.... 🙈😁😁😁
Laumeja parašė:
As UK gyvenu, tai man pirmas susitikimas su gydytoja tik liepos 30d. 8 savaite![]()
Labukas, as taip pat is UK
mano pirmas vizitas su gydytoja bus tik liepos 22d ir tai pokalbis telefonu bus nes del viruso...o pirmas skanas sake kai bus 11savaiciu.
Laumeja parašė:
As irgi atsipaladaivusPirmas vizitas tik 8 savaiciu su midwife. O skenas bus tik 12 pirmas. Cia UK tokia tvarka. Kitos aisku eina privaciai. Bet as ir su dukra …
Is kokio Jus UK miesto?
jorune12345 parašė:
Idomu kaip jus, ar jauciate koki tai skausma, sudurima pilvo sone ar tai nugaroje? Maudimas tai maudimas, bet kaip apie skausma, sudurima keliu sekundziu. Kartais t…
Tikrai taip, man naktimis gal dažniau būna kai sukuosi ant kito šono, suduria šoną taip, kad mažai nepasirodo
su pirmu nėštumų tas pats buvo.
zvirblelis7 parašė:
Mes retriverio ir laukiam, na tik ne labradoro. Nešioklę ir aš regiu ateity vaikštant su šunium. Po kiek km/laiko su labradoru suvaikštot dažniausiai/kasdien? Mes t…
Su juo kiek eisi, tiek jis norės 😂 neišsikrauna ko baterijos😂
Laumeja parašė:
Aš tj prieš tj dariausi elektroninį NT. O dabar pasidariau paprastą ir galvoju kaip dviem dienom vėluojant Mm ar ne per blanki juostele![]()
Man kai 6 dienas vėlavo rodė vos vos įžiūrima vaiduoklį, kuris beja poto visai dingo kai išdžiuvo testas 😁
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai