Mamukaas parašė:
Taip džiaugiaus, kad mergytė viską valgo... O va kelinta diena vargstam. Nieko nenori nuo visko sukasi... :/ Nurašau, dantukam viską... Po šaukštą paragauja visko i…
Maniskiui irgi nevalgadieniai užėjo,bet dantukų nematyti 🤔
Mamukaas parašė:
Taip džiaugiaus, kad mergytė viską valgo... O va kelinta diena vargstam. Nieko nenori nuo visko sukasi... :/ Nurašau, dantukam viską... Po šaukštą paragauja visko i…
Pas mus apačioj pagaliau baltuoja, po truputį kalasi, tai tikiuosi, kad "ant dienų" išdygs pirmi dantys.
Ir prasidėjo "stojuos ant visko, kas aukščiau žemės" etapas. Vajezau, stojas ant žaislų, ant rankų, ant kavos staliuko, kėdžių, durų. Naktį neina paguldyti, stojas lovytėj. Daug pykstamės dabar, nes ne visur ir ne visada leidžiu bandyt stotis. Per šias dienas verkė daugiau tikriausiai negu per visus 8mėn. Bandau sugalvoti kokį saugesnį paviršių, kur galėtų sau bandyti stovinėti ir jei griūtų, nesusižeistų, bet kol kas dar nieko gero neatėjo į galvą
migg parašė:
Pas mus apačioj pagaliau baltuoja, po truputį kalasi, tai tikiuosi, kad "ant dienų" išdygs pirmi dantys.
Aš nebegaliu jos palikt niekur... Kabinasi į viską... Net man i kojas, į kelnias ir stojasi... Valgyt padaryt net negaliu. 😁 Praktiškai lakštau iš paskos
krusinskiened parašė:
Tie nevalgadieniai erzina. Darau darau ir nieko nevalgo. Viską aš suvalgau 🙈
Mamukaas parašė:
Manoji irgi nieko nevalgė kol dantis augino. Išlindo dantukai, grįžo apetitas
Fortūna parašė:
Maniškei irgi sloga baisinė dabar. Ir nežinau kaip padėt. Jūros vandens lašinu, su aspiratorium bandau traukt, nu bet jau taip nesileidžia dabar, tik pamato ir į aš…
Mane irgi į neviltį varo,tas negalėjimas vaikui padėti.O traukti irgi nesileidžia,tai dažniausiai aš laikau,vyras traukia🙉🙈Bet ir tai sunkiai traukiasi kasnors.Šiandien skambinsius gydytojai pasikonsultuoti,nes pradėjo kosėti nuo snargliuku.
migg parašė:
O maniškė kažkaip neskuba stotis...lyg norėtų, bet kažkaip neradusi kur kabintis pradeda ropoti savo būdu 😊.
Nėštukė321 parašė:
O maniškė kažkaip neskuba stotis...lyg norėtų, bet kažkaip neradusi kur kabintis pradeda ropoti savo būdu 😊.
Oi jus jau judat link stojimosi, mes dar tik sedim, po truputi meginam tik ropoti....
Pyragėlis parašė:
Oi jus jau judat link stojimosi, mes dar tik sedim, po truputi meginam tik ropoti....
Mes ir 😳🙈 čiut čiut šiknutę kelia 🙈 apie stovėjimą dar nėr kalbos 🙈
Ale pažiūrėjau vyresnėlis ropot pradėjo 10,5 mėn. Trečias 8 mėn 🙈 vidurinis užaugo be įrašų 🧐😳🙈
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai