Monika139 parašė:
Labai gera knyga yra "Antrasis kūdikis" 🤗
Ačiū ❤️
Monika139 parašė:
Labai gera knyga yra "Antrasis kūdikis" 🤗
Ačiū ❤️
agnietea parašė:
Sveikos, o kaip dažnai jums daro kraujo ir šlapimo tyrimus? Man dare tik karta, o jau 16 savsunerimau, kai drauge papasakojo, kad jai daro kas menesi 🤔
Aš ne lt slapima daro kiekviena karta dėl gliukozės ir infekcijų, kraują dare 11-12 savaičių
sveikos,matau pataikau i tema,slapimo tyrimas
man ryt oas gydytoja vizitas 10:30 ir pasake turet slapima su savim,tai man pries vaziuojant surinkt ar rytini laikyt su savim iki tokio laiko. skambino ne gydytoja,tai kai paklausiau,tai sugluminau mergina.
nes ir ji nezino. Gal Jus zinot? nes tik ryt grizta gydytoja is saviizoliacijos ir ner pas ka paklaust
Skaidre K parašė:
sveikos,matau pataikau i tema,slapimo tyrimas![]()
man ryt oas gydytoja vizitas 10:30 ir pasake turet slapima su savim,tai man pries …
Maniškė tai sake, kad geriau atvezti sviezesni, nes rytini paemus jis iki vizito stoves kelias val ir pradeda rugti kažkaip, o sako jeigu kazkas negerai tia parodys nesvarbu ar rytinis, ar velesnis
Skaidre K parašė:
man ryt oas gydytoja vizitas 10:30 ir pasake turet slapima su savim,tai man pries …
O man buvo sakę, kad galima įdėti į šaldytuvą jei jau taip
Skaidre K parašė:
Aš tai tiesiog rytini nešiau ir tiek
Indelį iš vaistinės nusiperkit ir tiek... Bent jau pas mane taip poliklinikoj
_Va_ parašė:
O man buvo sakę, kad galima įdėti į šaldytuvą jei jau taip![]()
Slapima i saldytuva? Mano vyras pamates toki bajeri tikrai skirybom paduotu ha ha 😂
Skaidre K parašė:
Tyrimas ~2val gali pabuti kiek skaiciau. Tai biski pamiegojau, lik nakti buvau atsikelus, tai tiesiog siektiek ryte veliau ir islauke tas tyrimas, viskas ok. As savo irgi nesiau indely vaistinej pirktam.
anonimee parašė:
aš kai poliklinikoj lankiausi pirmo nestumo metu tai irgi kas mėnesį reikejo slapima daryt, persirasiau į klinika tai tik irgi viena karta tereikėjo šlapimo kaip ir…
O mane nervina, kad ne visom vienodai ir tada pradedu galvot ar čia normalu, kad man nedaro, ar nepraleisiu ko nors svarbaus ir pan
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai