Eiva2 parašė:
Gal zinote ko laukiates? As irgi labai megau saldumynus, pirma trimestra visiskai nenorejau o ir dabar didelio poreikio nera. Uosviene sake bus berniukas, tai idomu…
Aš saldumynu norėjau ir toliau noriu, bet turėsim berniuką 😀
Eiva2 parašė:
Gal zinote ko laukiates? As irgi labai megau saldumynus, pirma trimestra visiskai nenorejau o ir dabar didelio poreikio nera. Uosviene sake bus berniukas, tai idomu…
Aš saldumynu norėjau ir toliau noriu, bet turėsim berniuką 😀
Su pirmu laaaabai norejau visko rauginto- rauginti kopustai,sriuba kopustu, rauginti agurkai,buvo berniukas
dabar rauginti produktai visai netraukia saldumynus valgau labiau del to,kad nuo ju nera bloga,nei,kad noriu 😅kolkas zinom,kad bent vienas berniukas tikrai bus,o antras dar nera aisku
tad man jokia teorija netinka visai 🤣
Anželika E. parašė:
Prieš laukiantis nesisvėriau, bet svoris buvo apie 57kg, dabar yra 62kg. 🤪 Tikiuosi nepriaugti 30kg per nėštumą, bet šiaip aš nelabai suku galvą dėl svorio dabar. S…
Man del saldumynu taip pat. Pries nestumas saldumynai visada salia manes, dabar as ju visai
nenoriu, man net neskanus jie atrodo
Eiva2 parašė:
Man pasitvirtino norejau ir dabar noriu saldumynų - berniukas 🤣
Mexa parašė:
Galite parekomenduoti knygą ar seminarų, lektorių, kurie pasakoja apie tai kaip elgtis atsiradus šeimoje antram vaikui? Labai domintų.![]()
Labai gera knyga yra "Antrasis kūdikis" 🤗
Gal kurios yra pirkusios vėžimą ar šiaip kūdikio prekes iš Lenkijos? Bet turiu omenyje visiems žinomų gamintojų..Tiesiog Xlander Xmove iš jų tiesioginių atstovų kainuoja lenkuose 550 eur 3in1iš O Lietuvoj su akcija 850..tai kažkaip įdomu Jūsų patirtys..gal yra kažkokų paslėptų niuansų..
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai