Eiva2 parašė:
Man aiskino, kad pienlige cia nieko baisaus, mazyliui visai jokio poveikio ji neturi, tik del manes skyre tas zvakutes, kad gimdymo metu maziau gleivine pasizeistu.…
Ačiū
Eiva2 parašė:
Man aiskino, kad pienlige cia nieko baisaus, mazyliui visai jokio poveikio ji neturi, tik del manes skyre tas zvakutes, kad gimdymo metu maziau gleivine pasizeistu.…
Ačiū
Spindulelisx parašė:
Siaip keista,kad jums leis ilgiau nesioti nei 38 sav. Nes kiek zinau,daug kur praktika tokia,kad su insulinu max 38+6
Aš rytoj važiuoju į klinikas, bus 36+6. GD su insulinu, tai pasakysiu kiek leis nešioti. Savaitė ar dvi liko 🤐 tiesa, per paskutinį patikrinimą, vaikas buvo didesnis ( nors pirmas ir 4,5kg gimė)
Agnies parašė:
Aš rytoj važiuoju į klinikas, bus 36+6. GD su insulinu, tai pasakysiu kiek leis nešioti. Savaitė ar dvi liko 🤐 tiesa, per paskutinį patikrinimą, vaikas buvo didesni…
As tik zinau,kad max 38+6 leis nesiot man. sake gali irr 37 sav skatint jau..
Jums isvis nieko nebeliko.
Soncė parašė:
Sveikos. Į ligoninę imsit tik naktinukus ar dar įsidėjot kažkokius treningus? Aš mėgstu sukneles, tad svarstau,galbūt tik trikotažinę suknelę įsidėti ( vos ne nakti…
Kaip nereiks? O tai su naktiniais visur ir vaiksciosit 3 dienas minimum? Bent jau as turejau naminius rubus ir aplink visos buvo su trenigais arba kaip sakote trikotazinem suknelem
Soncė parašė:
Sveikos. Į ligoninę imsit tik naktinukus ar dar įsidėjot kažkokius treningus? Aš mėgstu sukneles, tad svarstau,galbūt tik trikotažinę suknelę įsidėti ( vos ne nakti…
Aš naktinius maitinimo įsidėjau ir porą drabužių sau parvykimui namo.
Soncė parašė:
turit isidet ta kad maitint butu patogu tai apgalvokit ;) patogiau suknutes/naktinukai nes po kiekvieno wc apsipraust reiks, tai kelnes/sortus nepatogu vis nusivilkinet
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2022-m-liepinukai-5
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai