2022.06.01 21:00 (prieš 3 m.)
Walkyria parašė:
Sveikos
jau kelinta naktis užeina kažkoks nežmoniškas niežulys. Rodos nei pagulėti ramiai, nei tuo labiau miegoti negaliu
Ar yra kam taip buve? Nuo ko t…
Aš turiu atopinį dermatitą ir kartais alergizuoju maistui, tai nėštumo metu labai paumėjo. Nuo nėštumo vidurio labai išberė ir žvėriškai kasiausi, dabar berimas praėjęs, bet niežuliai grįžta ir niežti viska baisiai
Visi tyrimai geri. Gydytojai sakė būdinga kad sustiprėja, teks tieisog prakentėti. Šiaip ginekologė sakė gert loratiną 10mg, jis gan silpnas, jei niekad nieko nevartojot gal ir pagelbės, nereceptinis. Prieš miegą vieną išgerkit jei būtent naktį kankina. Aš nejaučiu skirtumo nes paprastai vartoju opexa ar stipresnius priešalerginius vaistus, kurių dabar nederėtų vartoti
Tai tiesiog negeriu vaistų ir stengiuos pralaukti, na pas mane etatinė problema, jau yra valios kartais kentėti
Šiaip pasitepkit prieš miegą kokiais stipriais emoliantais, gal ir dar pasausėja oda ir labiau užniežti, man kažkiek padėdavo.
Beje kas irgi kankinos su niežuliais, minėjo kad pagimdžius dingsta po kurio laiko, bet gali but, kad kelias dienas po labai stipriai niežtės viską, tai aš bent jau vaistų pasiruošiau į gimdymo namus