Pierrita parašė:
Taip pavydziu, toms kurios gali ir nori miegot ir miegot 🙈. Mane kamuoja nakti kosulys 🙈. Rėmuo 🙈. Neatsimenu kada miegojau ilgiau nei 5 val ir gulom, kaip zmogus 😪…
Borjomi nebandėte nuo rėmėns, man žinok padeda.
Pierrita parašė:
Taip pavydziu, toms kurios gali ir nori miegot ir miegot 🙈. Mane kamuoja nakti kosulys 🙈. Rėmuo 🙈. Neatsimenu kada miegojau ilgiau nei 5 val ir gulom, kaip zmogus 😪…
Borjomi nebandėte nuo rėmėns, man žinok padeda.
Dil@3 parašė:
Gal žinote ar dar "karantininės" taisyklės ligoninėse galioja? Turiu omenyje gimdant,vyrui būnant kartu ar galės išeiti iš ligoninės ir grįžti reikalui esant,ar dar…
Nebe
bet dar pasitikslint galit ligonines puslapyje,bet jei klinikose panaikino,tai kitur,manau,juolabiau :),
Pierrita parašė:
Frutin išbandykit. Padės nuo rėmens
Dil@3 parašė:
Gal žinote ar dar "karantininės" taisyklės ligoninėse galioja? Turiu omenyje gimdant,vyrui būnant kartu ar galės išeiti iš ligoninės ir grįžti reikalui esant,ar dar…
Bent jau Kauno Klinikose paskutinta informacija,kad viskas nuimta.
Man irgi kietėja, bet man senai prasidėję yra gal nuo 20 savaičių . Vakar gulėjau ligoninėje, bet man buvo kietėjimai 4-6 per valandą ir maudimas pilvo apačioje ir nugaroje(prasidėjo šeštadienį vakare sekmadienį po pietų variau iki priimamojo, kadangi nei vonios, nei gulėjimas nepadėjo ) . Bet pasitikrinau viskas gerai su gimdos kakleliu, davė vaistų kurie tikrai sustabdė kietėjimus ir paprašiau jog namo paleistų
Pierrita parašė:
Kai gims leliukas ir 5 valandos miego bus kaip dovana
Dil@3 parašė:
Bent jau Kauno klinikose lankytojai įleidžiami, tik yra lankymo valandos nurodytos 😊
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai