anonimee parašė:
aš pirmu nėštumu kai dariausi, viskas buvo ok, kai nuvariau gimdyti, manęs klausė ar nebuvau siųsta kazkur ten dėl cukrinio diabeto, sakau kad ne, nes sakė kad visk…
Gal kudikis buvo didesnio svorio? 🤔
anonimee parašė:
aš pirmu nėštumu kai dariausi, viskas buvo ok, kai nuvariau gimdyti, manęs klausė ar nebuvau siųsta kazkur ten dėl cukrinio diabeto, sakau kad ne, nes sakė kad visk…
Gal kudikis buvo didesnio svorio? 🤔
Dili parašė:
Galbut kazkuri susiduret su tokia situacija, kad vaikas per 20savaites ultragarsa pasirode visa savaite didesnis, nei buvo nustatyta pagal mm ir 12 savaites ultraga…
Man buvo 18+1, bet mažylis pagal ultragarsą buvo 8 dienom didesnis, termino datos nekeitė 🙂
Atna parašė:
Man sakė, kad gimdymo data nustatoma 12 savaitę, pagal tai dekreto data, kuri nesikeičia, nebent pati dar nori ilgiau dirbti![]()
Tau sakė😁o ir man sakė😁,kai darysiuos 18sav,bus aišku ar dekretas pasiankstins,bet tik 1diena paankstėjo,.tai manau labai indvidualu,kaip augs
Viktorinaa parašė:
Mamos, ar esate pirkę savo vaikams migdukus? 🙃 žiūrinėju internete vis tuos žaisliukus, aprašymai stebūklingi, kainos nemažos, įdomu yra iš jų naudos? 😄…
Mes su pirmagimiu naudojom tokį atiduotą vėžliuką, jis su mėlyna šviesa ir apie 10 min. Jūros ošimą skleidžia, tai žinokit ,kažkaip tiko mums apramininui, dar po šiai dienai naudojam jį.
Tai man tie fainai atrodo kur į kūdykio verksmą sureaguoja ir patys baltą triukšmą skleidžia. Nereiktų eit junginėt 😃 bet kadangi puikiai dar veikia senasis, tai dar vieną vaiką užauginsim 🤭🤭
Dili parašė:
Galbut kazkuri susiduret su tokia situacija, kad vaikas per 20savaites ultragarsa pasirode visa savaite didesnis, nei buvo nustatyta pagal mm ir 12 savaites ultraga…
Man 12sav.skane nustatė, kad 3 dienom disesnis nei pagal mm, o 18sav.kai ėjau tai jau visa savaite didesnis 😁 bet mansakė, jeigu mažiau nei 10d skirtumas palieka mm terminą. Na bet nėščiosios kortelės 3 galimos gimdymo datos parašytos. 🤷♀️😁
Eina sau... net nemaniau,kad gali kisti dekreto data. Prieš pat dekretą pasiėmiau atostogas,tai jei pastums dekretą po atostogų turėčiau grįžti kokią sav ar keliatą dienų atidirbti.. na būtų nefaina nes jaunir dabar motycacijos tame darbe mažai, o ypač kai darbas fizinis.
Man per antrą ultragarsa buvo 18sav 3d bet pagal duomenis pamačiau kad parašyta 17sav6d. Tai likau nesupratus, daktaras kuris darė gimdymo terminą paslinko iš liepos 16 į liepos 20d.,o mano gine sakė nekreipti dėmesio ir visi tiek rašė 16d 😃 O apie judesius tai juos jaučiu žemai pagrinde, gerokai po bamba, skaičiau tai nemanau kad čia kažkas blogo 🤷♀️
Viktorinaa parašė:
Mamos, ar esate pirkę savo vaikams migdukus? 🙃 žiūrinėju internete vis tuos žaisliukus, aprašymai stebūklingi, kainos nemažos, įdomu yra iš jų naudos? 😄……
Mums nepasiteisino, turėjom avytę, ir ji taip greitai mums sugedo 😫
Mazhoji parašė:
Mes su pirmagimiu naudojom tokį atiduotą vėžliuką, jis su mėlyna šviesa ir apie 10 min. Jūros ošimą skleidžia, tai žinokit ,kažkaip tiko mums apramininui, dar po ši…
Geras... 🤩 o mačiau ten ir baltas triukšmas būna, ir rūžavas triukšmas kitur rašo, kažin kuom jie skiriasi🤔
Kanel parašė:
Mums nepasiteisino, turėjom avytę, ir ji taip greitai mums sugedo 😫
Tai va! Kažkaip vis mąstau, atrodo tikrai labai labai faini, bet ~60eur tai kaina nemaža už žaislą, baisoka, kad nebūtų į balą 😃
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai