Meshka parašė:
Hyperstimuliacija nebuna daznai, ji daznesne toms, kuriu jaunas amzius arba aukstas amh, polinkis i policistines kiausides.
Pas mane amh 8,9
Meshka parašė:
Hyperstimuliacija nebuna daznai, ji daznesne toms, kuriu jaunas amzius arba aukstas amh, polinkis i policistines kiausides.
Pas mane amh 8,9
akveja parašė:
Pas mane amh 8,9
Kokie matavimo vnt?
Monika29 parašė:
Sveiki norėjau paklausti ar gali būtį tokie kraujo tyrimai dėl nėštumo atsakymai 0,41 UL sako gali būtį negimdyvinis nėštumas bet pastoviems tai gimdoje pati akuše…
Kokio tyrimo atsakymas? HCG?
Jeigu HCG, tai nesilaukiate, arba buvo biocheminis nestumas (zirniukas kibo, bet nustojo vystytis).
Labas! Prieš kelis mėn turėjau nesivystantį nėštumą, tačiau pastojau vėl. 4w6d turėjau echo, matėsi tik puslelė apie 6mm dydžio. Taip pat seku ir hcg, tačiau dvigubėjimo laikas dabar tapo virš 60 val. 🙁 ar turėčiau sunerimti?
3w6d hcg buvo 39
4w3d hcg - 501
4w6d hcg - 2700, progesteronas 91.70
5w3d 7845
Ačiū už atsakymą!
Sauletapieva1997 parašė:
Labas! Prieš kelis mėn turėjau nesivystantį nėštumą, tačiau pastojau vėl. 4w6d turėjau echo, matėsi tik puslelė apie 6mm dydžio. Taip pat seku ir hcg, tačiau dvigu…
Kai jau tokie dideli skaičiai normalu, kad lėtėja, viskas atrodo gerai, jau reiktų echo žiūrėti.
Meshka parašė:
Jeigu HCG, tai nesilaukiate, arba buvo biocheminis nestumas (zirniukas kibo, bet n…
Kraujo tyrimas nėščioms bet sako dabar galiu tikrai patvirtinti kad laukiamas gimdoje pastojimas bet gavusi tokius atsakymus ji sako pasidarykite pakartotinai ,ir HCG ir Pas Ginekologo nueikite
Meshka parašė:
Jeigu HCG, tai nesilaukiate, arba buvo biocheminis nestumas (zirniukas kibo, bet n…
Ar tai reiškia kad aš kalta dėl kažko ir nebepastosiu?
Monika29 parašė:
Ar tai reiškia kad aš kalta dėl kažko ir nebepastosiu?
Tikrai ne! Nei kalta, nei kad nepastosite tai nereiskia. Jeigu HCG maziau 1, tai reiskia kad siuo metu nesilaukiate. Bet neaisku tiksliai ar butent HCG darytas, nes neaisku ka reiskia pasakymas "tyrimas nesciosioms" 🤷♀️
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai