Meshka parašė:
Tikrai ne! Nei kalta, nei kad nepastosite tai nereiskia. Jeigu HCG maziau 1, tai reiskia kad siuo metu nesilaukiate. Bet neaisku tiksliai ar butent HCG darytas, nes…
Na HCG kraujo tyrima man darė
Meshka parašė:
Tikrai ne! Nei kalta, nei kad nepastosite tai nereiskia. Jeigu HCG maziau 1, tai reiskia kad siuo metu nesilaukiate. Bet neaisku tiksliai ar butent HCG darytas, nes…
Na HCG kraujo tyrima man darė
Geguzes 7 d buvau ekoskope. mate tik puslele. Apie 5 sav, nors nestumas turetu buti 6 sav.
Sako , gali buti kad nesivystantis
geguzes 9 d hcg 16441 o geguzes 11 d hcg 19754
Kaip suprantu pagal kraujo tyrima nelabai geras augimas? 🥹
Ekoskopas uz 2 dienų... patvirtins vystosi ar ne..
Spindulėliss parašė:
Geguzes 7 d buvau ekoskope. mate tik puslele. Apie 5 sav, nors nestumas turetu buti 6 sav.
Kai hcg skaiciai tokie dideli, hcg augimas suleteja ir neturi dvigubeti kas 48 val. Jusu hcg dinamika siuo metu rodo kad nestumas auga, bet ar gerai auga tegali atsakyti echoskopine apziura. Is hcg neatrodo kad butu blogai.
Spindulėliss parašė:
Nuvykau i priemima nes skausmas atrodo suaktyvejo. man vis skauda pilva apie dvi savaites, esu nedarbingume.
Prie tokio auksto hcg keista kad nesimato embriono
Galbut nueikite i kokia privacia klinika antros nuomones, galbut skirs daugiau laiko atidesnei apziurai.
Ar tyretes progesterona? Galbut jis zemas ir del to maudzia pilva.
Meshka parašė:
Prie tokio auksto hcg keista kad nesimato embriono![]()
Galbut nueikite i kokia privacia klinika antros nuomones, galbut skirs daugiau lai…
Geriu papildomai
gepretix.
Delto matyt ir įtaria nesivystanti, nes vis nepasimato embrionas.. o leliukas lauktas beveiks 2 metus 🥹
lankausi privaciai, o siandien valdiskai- i priemimo skyriu vykau klaipedoje
Spindulėliss parašė:
Geriu papildomai
gepretix.
Pasidarykite PRG tyrima, galbut vartojamos dozes nepakanka ir reikia vartoti daugiau.
Bet jeigu prie tokio auksto hcg nesimato embriono, galima itarti kad galbut nestumas nesivysto.
As jusu vietoj tesciau toliau Gepretix, ir po 2d pakartociau HCG ir echoskopa, bei pasidaryciau PRG tyrima.
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai