Lil909 parašė:
Merginos, smalsu kiek kg priaugot?as pati nuo nestumo pradzios +5kg, darosi siek tiek "sunkoka"...
Kadangi turiu GD ir nemažai nereikalingų kilogramų tai šiai dienai -5kg 😄😄
Lil909 parašė:
Merginos, smalsu kiek kg priaugot?as pati nuo nestumo pradzios +5kg, darosi siek tiek "sunkoka"...
Kadangi turiu GD ir nemažai nereikalingų kilogramų tai šiai dienai -5kg 😄😄
Lil909 parašė:
Aš irgi apie 5 kg būsiu priaugus, esu 168cm ir buvau 58 kg, tai nematau ant savęs. judėt sunku, bet ne dėl svorio, greičiau todėl, kad raumenys atrofavosi po pirmų 4 mėn vėmino 🥲
Futura13 parašė:
Geras...o gal nerimas koks kankina, kad taip dažnai nubundat? O vakare poguliuko nenueinat, nes gal tas išderina miegą?
Man nerimas visą gyvenimą kankina, bet dabar kažkokio padidėjusio ar išskirtinio nejaučiu visai. Aš priaugau 0,5kg. Ir ačiū d. Ir taip vos judu 🤣
Lil909 parašė:
7 kg su dvynukais
dabar 21+2 savaites
TukTukas24 parašė:
Sveiki, o kaip vaikelis? Ką sako gyd? Gal placenta žemai dėl to kraujuoja? Gal gulimas rėžimas viską sutvarkys?
Mergytej viskas ok, placenta zemokai,bet jokiu atsokimu nera.kraujavinas rudas,kaip jie sako seno kraujo,nesisq is kur ir nuo ko,turi issivalyti,bet kadangi musu fiziologija yra ten su visokiais raveliai ir grioveliais tai viskas vienu metu neisbega.sake gali uztrukti savaite ir dvi. Pilvelis jau nebeiskiles kaip buvo.
Lil909 parašė:
Pries isvaziuojat i ligonine buvo +0,400 g. Visai nesimato kad buciau nescia.
Sveikos, prisijungiu į gretas, tiesa terminas daugiau yra gegužės galas, bet pilvo dydis pagal cm 2sav skiriasi, tai 30sav darys echo tikslinti laiko.
O nėštumas antras ie keistas 😀 jokių simptomų, nieko nebuvo, tik padidejo pilvukas keistai. Galvojau pradžiai reikia dietos laikytis, visai jau apsileidau, beeet pasirodo ne tame esme 😀
Prisiprasiau į vizitą anksciau, nes lb didele eile. Sakau turi būt 12sav mazdaug
patikrino, sako zinokit panašu į 16 😀
Tai apturejau ir 18-20sav echo po visų kraujo tyrimų bet vaikas labai malesi, nemate normaliai nei veiduko. Tai neramu, ar viskas ok.
Nes nėštumo metu skridom į užsienį, buvau pirtyse, jakuzzi, geriau alko (nedaug, bet dar kokią 10-11sav alaus ir šampano taurę tikrai ragavo vaikas 😀), dar žiauriai sirgau, tai visokie vaistai į trasą ne nėščioms
gerai, kad dar ankstesnio vaiko nuo zindymo arsenalą naudojau, tai gal kiek labiau adaptuoti buvo ir saugesni 😀
Na o va vitaminų retai ie belenką ne nescioms, folio jokio. Kitas vaikas naktim nemiega, tai poilsio režimo tiesiog nera 😀 vaiką su visu vežimu tampiau (vežimas apie 12kg, vaikas kokių 11). Taip kad pirmakartes, nesijaudinkit del vitaminų, kad kokius ne tuos geret biški, kad ten biški ką sunkiau panešti gavos😀 turbūt lievesnio starto sunkiai galima būtų rasti ne asocialiam asmeniui 😀
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai