Uoga. parašė:
Gerkite magniMan buvo panasiai. Tokiais atvejais turiu magnio diasporal. Pavartoju savaite ir darau pertrauka
Aš papildomai magnį geriu 375stiprumo. Ar tas diasporal kažkoks ypatingas?
Uoga. parašė:
Gerkite magniMan buvo panasiai. Tokiais atvejais turiu magnio diasporal. Pavartoju savaite ir darau pertrauka
Aš papildomai magnį geriu 375stiprumo. Ar tas diasporal kažkoks ypatingas?
As irgi atsikeliau siandirn su tokiu maudenimu, kartais paduria sonuose. Nesuprantu is kur cia ta tokia itampa, geriu magni diasporal, atrodo pailsiu bet pilvukas kaip kietejai taip kieteja
treciadieni i didiji echo, ketvirtadieni pas savo gine eisiu. Bet kaip nervina tie visi maudenimai, nesuprasi ar cia nuo pilvo kietejimo ar kazkad negerai su arbuziuku, nes as dar ji labai retai jauciu, nera tie jo judesiai dar stiprus ar reguliarus
Raamii parašė:
O man vis pastiprėja maudimas, pasilpnėja, įdomiai kažkaip. Pirmas nėštumas tai nežinau ko tikėtis. Juolab iki šiol jaučiausi labai gerai, nieko neskaudėjo ir nemau…
Pasiskambinkite priziurinciai gydytojai gal
priimtu paziureti,jei nepraeina.
ernesta_vy parašė:
Sveikos merginos.Prisiduodu su savo ziniom.Magnio laselines nepadejo atpalaiduoti sukietejusio pilvuko ir gimdos.Tepliojimas vakar net padaugejo, nors ligoninej esu…
Sveiki, o kaip vaikelis? Ką sako gyd? Gal placenta žemai dėl to kraujuoja? Gal gulimas rėžimas viską sutvarkys?
Čia šiandien kaip užkerėta. Aš pusę nakties su maudimu ar skausmu prisivarčiau, toks pilvas dar tėra pas mane, neeina suprasti, nors jaučiasi, kad gimda pakėtėjusi. Jau realiai norėjau važiuoti į priimamąjį nors neesu šikalinė, kad vos kas ir lėkti, bet jausmas nelabai geras. Trečiadienį echo, tikiuosi sulauksiu patarimų ir nuramins gydytoja 🤦♀️🤦♀️
Raamii parašė:
Oj merginos patarkit, šiandien ryte atsikėlus maudžia pilvo apačią kaip prieš mėnesines, maudimas nueina į apačią ir strėną. Jokių pakraujavimų nėra. Vaikelis jauči…
Aš dažnai jaučiu tą tokį maudimą, gal nuo pirmo trimestro vos ne kas antrą kas trečią dieną pvz vakar ir dar tempė apačią pilvo.. šįryt pilvo apačioj toks kaip "deginimo" jausmas..irgi ne pirmą kart jaučiu. Buvau ketv echoskope, viskas kaip ir gerai (apart to kad kolkas žemai placenta prisitvirtinusi) tai save guodžiu kad čia mormalu, kad gimda vis dar augimo procese..
Man del visu pakietejimu rekomendavo daug vandens isgerti ir magnis,taip pat pagulineti,bet ir lengvai pasivaikscioti..kadangi sedimas darbas irgi nera gerai kraujotakai,tai sake daryti pertraukeles.Bet man padeda labai magnis..isgeriu paguliu ir jau pilvelis atsileidzia.
TukTukas24 parašė:
Ir aš geriu magnį tą patį kaip jūs, bet žiūriu nieko man nesiskiria... judesiai irgi tokie karts nuo karto. Nu aišku, tikiuosi, kad čia tas laikas toks mažas. Karta…
Geras...o gal nerimas koks kankina, kad taip dažnai nubundat? O vakare poguliuko nenueinat, nes gal tas išderina miegą?
O aš pagaliau keltis pradėjau tik po 1 kartą naktį (į wc), tai jau pasiekimas. 🤭 man tik tas miegojimas ant vieno šono labai nepatogus, skauda tą šoną - tai petį, tai dubens kaulą...
Bet aš žiū, kaip pensininkė kokia, bėdavojuos ir bėdavojuos...🤣 tai petys, tai klubas, tai korona, tai tarpvietę maudžia, tai pilvas kietėja... 🙈 žo.....
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai