Elyz parašė:
Pridaviau tyrimą Niptui, po savaitės žinosiu kas ten mane tiek nuodyja pilvelyje 😂🌸
Kurį pasirinkote? 😊☀️
Elyz parašė:
Pridaviau tyrimą Niptui, po savaitės žinosiu kas ten mane tiek nuodyja pilvelyje 😂🌸
Kurį pasirinkote? 😊☀️
Doro_teja parašė:
Kurį pasirinkote? 😊☀️
Vyro paskatinta pasirinkau variSeq5, pati būčiau rinkusis paprasčiausią. Neturiu indikacijų ir neturiu priežasčių įtarti prastų rezultatų. Kartais net svarstau, gal šį tyrimą dariau nes mane apėmė nėštuminis marazmas 🤣 žinot, ta būsena kai nori visą parą būt prijungta prie echoskopo 🤣🤣🤣
Elyz parašė:
Vyro paskatinta pasirinkau variSeq5, pati būčiau rinkusis paprasčiausią. Neturiu indikacijų ir neturiu priežasčių įtarti prastų rezultatų. Kartais net svarstau, gal…
Aš ir buvau linkus prie paprastesnio.. Bet vyras užsiskiedęs buvo išsamiausio..
Florencia parašė:
Aš ir buvau linkus prie paprastesnio.. Bet vyras užsiskiedęs buvo išsamiausio..
O ar tiesa, kad pačiam išsamiausiam reikia ir vyro dnr, seilių ar ko ten?
Elyz parašė:
Vyro paskatinta pasirinkau variSeq5, pati būčiau rinkusis paprasčiausią. Neturiu indikacijų ir neturiu priežasčių įtarti prastų rezultatų. Kartais net svarstau, gal…
Supratau
Neapėmė marazmas, medicina tobulėja ir jei galima pasinaudot ir ramiau laukt, kodėl ne
Aš kaip tik darbe sėdžiu ir galvoju, kad kaaaaip ilgai tas laikas eina iki didžiojo echo... kaip to kito ketvirtadienio sulaukt greičiau 🫣🤭
Elyz parašė:
Tiesa
Elyz parašė:
Oj ne ant tiek išsamiausio neėmėm.. Ne taip išsireiškiau...
Kiek kas mokėjote už nipt? Man mano ginekologė net nepatarė imti paties išsamiausio, kuris, žinoma, ir brangiausias. Sakė, jog kai kuriose šalyse jis uždraustas dėl etinių sumetimų, nes atsakymai dažnai sukelia daugiau klausimų nei atsakymų ir jame tik "bando" atrinkti ligas. Tikrai nežinau kuom pagrįsta ši informacija, tiesiog sakau, ką man sakė. Taigi, darysiuos nipt, kuriame tirs pagrindinius sindromus, mikrodelecijas ir lytį. Jo kaina bus 490 eur.
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai