klmn parašė:
Sveikos, kaip sekas nuo virusų saugotis?
Sveika, man temperatūros nėra, bet kosčiu, tad tenka pastilėm gydytis.. 🙈
klmn parašė:
Sveika, man temperatūros nėra, bet kosčiu, tad tenka pastilėm gydytis.. 🙈
ErikaH parašė:
Taip,nes daug vaistu neistirta su nesciosiomis daug ko negalima:))
Tam, kad gauti klinikinius tyrimus patvirtinančius saugumą, reikia savanorių tyrimams. Nėščios ir vaikai iki dviejų metų mažiausiai sudaro tyrimų grupes . 🤷♀️ todėl ir gydymo standartai taikomi kiti ☺️
Pukee parašė:
Sveikos, kad ir su baime jungiuosi ir aš prie birželinukų, prieš tai turėjau du ankstyvus persileidimus, tai dabar prašokau tas savaites, šiek tiek jau ramiau ☺️…
Oi, kaip Jus suprantu.
Aš priešingai, turėjau vėlyvą persileidimą 15 sav. +1, tai viskas neramu dabar...
ir matyt, kol nesupuosiu kūdikio ant rankų, tol bus baimių, bet tyliai jungiuosi prie visų. 🤗
Tik dar nerimauju dėl tyrimų atskaymų, kur dėl citamegalo tyrimo, kadangi virš normų pas mame... esu sirgus herpes kažkada, bet ar čia gali dar rodyt, ar ne, vat ir nežinau... bet jei dabar pasigavau, tai rizika didelė vaisiui.
Ar kam taip pasitaikė?
klmn parašė:
Buvo gerklėj kažkokie pojūčiai, medaus šaukštelis kaip ir sutvarkė 🤷🏻♀️ naudoju vit. D 2000tv, liposominį vit. C 250 mg, folio rūgštį ir omegas. Kol kas aplenkė virusai, nors aplinkoj ir darbe pilna sergančių
Dygna parašė:
Vaistažolių nėštumo metu negalima.
O dėl skiepų tai man pasakė "kaip ir laikas skiepytis nuo gripo, bet neturim vakci…
Tikrai nėra kad negalima, yra vaistažolės, kurios saugios vartojant ne kibirais. Yra kurias negalima .
LovBo parašė:
Tikrai nėra kad negalima, yra vaistažolės, kurios saugios vartojant ne kibirais. Yra kurias negalima .
Kurios rekomenduojamos ir po kiek?
Dygna parašė:
Google. Daug straipsnių yra, o dar ir daugumoj paminėta "dideliais kiekiais nevartoti", tai vadinasi jei kibiro arbatos neišgeriam, nieko ir nenutiks
Dygna parašė:
Liepų žiedai, ramunėlė, islandinė kerpė, gysluotis, medetka vartojant peršalus, pagal paskirtį , puodelis kitas nepakenks.
LovBo parašė:
Liepų žiedai, ramunėlė, islandinė kerpė, gysluotis, medetka vartojant peršalus, pagal paskirtį , puodelis kitas nepakenks.
Peršalus tai ne vieną kitą gerti norisi/reikėtų, kad poveikis būtų 😅 fitoterapeutai rekomenduoja vengti, ypač nėštumo pradžioje. Na bet kiekviena mes dar ir jaučiam daugiau ar mažiau kas mums geriau ir sau tinkamas rizikas prisiimam ☺️
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai