Jarmina parašė:
Bet pagal jos normalius parodymus yra dabar padidėjęs, kas turi žemesnį spaudimą, tai tokie skaičiai rodo padidėjimą.
na va, tai as turbut del to taip ir jauciuosi.. ar verta cia man sunerimti?
Jarmina parašė:
Bet pagal jos normalius parodymus yra dabar padidėjęs, kas turi žemesnį spaudimą, tai tokie skaičiai rodo padidėjimą.
Jarmina parašė:
zinau todel ir sakau, kad maniskis ir toks budavo, bet kai susinervuodavau ar paskubedavau ir padidedavo, karta kabinete laike mane ir klausinejo ar gerai jauciuosi, ar greit nevaiksciojau, ar nesu issigandus
pasedejau ramiai ir tada nukrito
vikutees parašė:
atsisesk ramiai, pasidaryk kokios melisu ar metu arbatos, isgerk ir pasimatuok, jei tau bent kiek pagereja tai viskas bus gerai, svarbiausia nesinervuok, o jei nekrenta tai vaziuok i ligonine ir viskas, mes matai ne gydytojai, sunku ka ir bepatart
vikutees parašė:
Manau nerizikuok, nes jis tau asmeniskai aukstas, jei stoga kelia. Mano pazistamai buvo pakiles ir nebeisleido is ligonines, o skatino.
vikutees parašė:
na va, nupirko man maniskis spaudimo aparata, tai db paaiskinkit kas suprantat.. mano spaudimas visad budavo toks: 100/60,128/70, pries kelias dienas 112/60, o va db pasimatavau tai 130/80.
pagal knygute raso kad normalus spaudimas, bet kadangi mano visad zemas tai gaunasi kad uzsoko.. tai gal del to ir skauda ta galva taip.. bet skaiciau kad pries gimdant visada spaudimas padideja, tai gal nera ko nervuotis.
na ryt vistiek pas gp vaziuosiu.. jei nakti gimdyt neisvaziuosiu![]()
pervargai vakar baldus perstatynedama, tai gal ir uzkilo kad nervuojas,lauki vis tos dieneles laimingos tai ir sukilo spaudimas,gal ir pries gimdyma sukyla ,pilnai tikiu.o temperatura pasimatuok? pasiziurek ar sukilus ?
Ewaa parašė:
padidejas spaudimas rodo kad greit gimdysi.. tik nzn koki ji ten turi rodyt...
pries gimdyma temperatura irgi sukyla , mazdaug 37-5
Jarmina parašė:
Pasigirsiu, penktadienį jau turėsim normalų internetą, ne šit pildomą, kaip dabar.
sveikinimai didziausi
koki db turi?
Jarmina parašė:
Pasigirsiu, penktadienį jau turėsim normalų internetą, ne šit pildomą, kaip dabar.
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai