8nehir8 parašė:
O kaip Ema sesute prieme?![]()
Na pradzioj buvo myliu, bet biski ir pavydziu
o dabar kazkaip naturaliai gerai
8nehir8 parašė:
O kaip Ema sesute prieme?![]()
Na pradzioj buvo myliu, bet biski ir pavydziu
o dabar kazkaip naturaliai gerai
Žemuogių fėja parašė:
Na pradzioj buvo myliu, bet biski ir pavydziuo dabar kazkaip naturaliai gerai
![]()
Na smagu jums
Dviem sesutem gerai bus augti.
8nehir8 parašė:
Na smagu jumsDviem sesutem gerai bus augti.
Tikekimes
o kaip taviskes auga? Ar sutaria?
Žemuogių fėja parašė:
Tikekimeso kaip taviskes auga? Ar sutaria?
Viena be kitos gyventi negali
Kai didzioji i darzeli iseina,su mazaja negaliu susisneketi,pikta buna.O sese pamaciusi spurda is dziaugsmo.Dicke irgi rupinasi mazaja,tikra vyresnioji sese.
Kaip jums darzelyje sekasi?
8nehir8 parašė:
Viena be kitos gyventi negaliKai didzioji i darzeli iseina,su mazaja negaliu susisneketi,pikta buna.O sese pamaciusi spurda is dziaugsmo.Dicke irgi rupinasi maz…
Labai patinka mergai mano, bet virusas po viruso. Gruodi gal tik kelias dienas buvo. Va sedziu ir svarstau ar ryt leisti, ar geriau du sveikus vaikus namie turet
lauko_orchideja parašė:
Sveiki, norejau paklausti, pas kokias ginekologes ejote antakalnio poliklinikoje kai laukiates?![]()
Labai gera yra Nernekova, bet pas ja pakliuti be sansiu, tai uzsirasiau pas Poskiene, bet greitai pabegau
neduok dieve tokiu ginekologiu...baisu...tai dabar lankausi salia antakalnio poliklinikos esanciame motinystes centre pas gyd. Gelazanskiene. Esu labai patenkinta
jonyte55 parašė:
Labai gera yra Nernekova, bet pas ja pakliuti be sansiu, tai uzsirasiau pas Poskiene, bet greitai pabegauneduok dieve tokiu ginekologiu...baisu...tai dabar lank…
O kas negerai pas Poskiene?
jukla123 parašė:
O kas negerai pas Poskiene?
Visu pirma, kai atejau pirma karta pas ja, tai nesugebejo net akiu pakelt i mane...labai jau tokia salta ir atzagari man pasirode....kitus pora kartu tas pats buvo.....daugiau man visko paaiskindavo sesele jos, o ne ji pati....antras reikalas, tai labai nepatiko, kad pradejo kisti vitaminus ir butent pregnacare ir reikia pirkti butent toj vaistineje....ir del tu vitaminu prilipdavo kaip erke, ar pirkau, ar geriu....aisku as nepirkau ir negeriau, bet sakiau, kad geriu....o per visa nestuma pagal visus kraujo rodiklius man nereikeju vitaminu. Naudojau tik magni ir kalci, o daugiau man nieko netruko....taip, kad Poskiene man nelabai patiko, o dar ypac isitikinau viena taisykle, jeigu prie daktaro kabineto nera eiles ir priima laiku pagal talona, tai jau ne kas
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai