BigIdea parašė:
Man 19liepos 19 bus 20, o terminas liepos 22, tai bus gimtadienio dovanele
Tikrai labai grazi dovana
BigIdea parašė:
Man 19liepos 19 bus 20, o terminas liepos 22, tai bus gimtadienio dovanele
Tikrai labai grazi dovana
Kreta parašė:
Tikrai labai grazi dovana![]()
Dovanele visam gyvenimui
svarbiausia ,kad gimtu ne per gimtadieni, kiekvienas zmogutis turi turet savo diena
Lūšiukė parašė:
Ai į šituos aš net nežiūrėjau. Mačiau juose daug kitų minusų.
Kokie minusai cosatto? As kazkaip i ji isiziurejus dabar. Ir gan gera akcija dabar jiem.
Buvau uzsigeidus Stokke, bet vyrui jis nepatinka...
Lopsiukas cosatto nera didelis, bet vaikas ne lopsiuke gyvens
nu cia tik as taip galvoju
stebukliukas14 parašė:
Kokie minusai cosatto? As kazkaip i ji isiziurejus dabar. Ir gan gera akcija dabar jiem.
Oi db tiksliai nepasakysiu, bet seip labiausiai lėmė tas, kad brolienes draugei nulėkė ratas, sake ji nepirktų daugiau
na bet kitos lb patenkintos.
kagiraz parašė:
Sveikos merginos. As visiskai sviezia busima mamyte. Nezinau ar esat girdejusios apie dvirage gimda, bet as tokia turiu. Nestumo testa pasidariau pries sav. Man 7 s…
Man pamate 5 +4 sav sirdele plakancia.
BigIdea parašė:
Sake kadangi daug gimdanciu tai vyras gali but tik nuo 8h ryto iki 21h vakaro, o jei dalyvauja gimdyme, po gimdymo keliauja namo jei jau nelankymo valandos![]()
Man uz visas gimdymo baimes didziausia baime buvo ar mokesiu nuramint vaikuti
Bet kai gime pirmasis tai viskas taip naturaliai gavosi,kad tos baimes kazkur dingo.
Sveikos,mamytes,kaip jauciates,kaip Jusu stebukliukai? ;) vai as tai pasibedavosiu,kt sav 36 sav jau,o kaip sunku,kaip atlaikyti dar tas 4 sav,neisivaizduoju,naktim naktineju,neissimiegu,o diena,kaip su plyta dauzta.Kaip Jus su tokia busena kovojat? O dar ta baime ,kad tik viskas gerai butu
Liutuke_tuke parašė:
Sveikos,mamytes,kaip jauciates,kaip Jusu stebukliukai? ;) vai as tai pasibedavosiu,kt sav 36 sav jau,o kaip sunku,kaip atlaikyti dar tas 4 sav,neisivaizduoju,naktim…
uzjauciu
man dar tik 30 sav o jau neisivaizduoju , kaip dar tas 10 sav istvert :))) per ilagi tas nestumas trunka, oj per ilgai
Liutuke_tuke parašė:
Sveikos,mamytes,kaip jauciates,kaip Jusu stebukliukai? ;) vai as tai pasibedavosiu,kt sav 36 sav jau,o kaip sunku,kaip atlaikyti dar tas 4 sav,neisivaizduoju,naktim…
Aš stebiuosi net pati savimi, nes savijauta puiki
net mw visos stebisi
Aisku nuovargis jaučiasi, bet seip super viskas
Kantrybės nestukes, sunkus tas laukimas, bet reikia ir šiuo laikotarpiu atsidžiaugti ir kuo mažiau galvoti kada baigsis, užteks dar prisinervuoti jei vėluos
AgneHill parašė:
uzjauciuman dar tik 30 sav o jau neisivaizduoju , kaip dar tas 10 sav istvert :))) per ilagi tas nestumas trunka, oj per ilgai
aciu aciu
, vai sutinku tikrai,kad per ilgai, galetu trumpiau
na is isores visas svoris praktiskai i pilva tai manevruoti sunkoka jau
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai