InPu parašė:
Nezinau nezinau, man ta vasario 7 isvis koma, taip ir likau pakorus liezuvi
et...
Visks cia gerai yyyyy
Per nakti sumastys ka protingo, o ryte driokstels vel.
Sako neidomu, bet va dvi dienas niekaip negali atsitraukt
InPu parašė:
Nezinau nezinau, man ta vasario 7 isvis koma, taip ir likau pakorus liezuvi
et...
Visks cia gerai yyyyy
Per nakti sumastys ka protingo, o ryte driokstels vel.
Sako neidomu, bet va dvi dienas niekaip negali atsitraukt
aleja2015 parašė:
Zaidimui?O is kur jus zinot,kad nereikalingas?Nera reikalingas nes jus taip pasaket?O ar zinot,kad leliukui papulis ne tik maisto saltinis,tai rysys su motina,saugu…
Nu paaiskinkit prasau,kam keturmeciui reikalingas mamos papas? KAM? Pamyluoti ji (kaip Katiaros sunus myluoja jos papa),paciupineti? Atsigerti pienuko jis gali ir is puodelio.Pavalgyti gali NORMALU maista.Nusiraminti gali prisiglaudes prie mamos.Papas tokiam vaikui pripratimas,pramoga,zaidimas.Kudikui yra skirtas mp o ne dideliam vaikui kuris turi dantukus ir gali kramtyti.
Gretukz parašė:
Nu paaiskinkit prasau,kam keturmeciui reikalingas mamos papas? KAM? Pamyluoti ji (kaip Katiaros sunus myluoja jos papa),paciupineti? Atsigerti pienuko jis gali ir i…
Pramoga,zaidimas....ar jus pati jauciat ka rasot?
vaikui reilalinga mama ne papas.
Gretukz parašė:
Nu paaiskinkit prasau,kam keturmeciui reikalingas mamos papas? KAM? Pamyluoti ji (kaip Katiaros sunus myluoja jos papa),paciupineti? Atsigerti pienuko jis gali ir i…
Nesuprantu ko jus taip nusistacius pries ilgesni zindyma...
aleja2015 parašė:
Pramoga,zaidimas....ar jus pati jauciat ka rasot?![]()
vaikui reilalinga mama ne papas.
VAAAA!! BUTENT!!! MAMA O NE PAPAS!! Reikalingas mamos apkabinimas,mamos bucinys o ne mamos PAPAS SU PIENU. Keturmeciui jis nereikalingas! Keturmeciui reikia mamos demesio o ne papo kuris nuramins,paguos. Tai dabar klausimas (pati labai protingai paraset kad vaikui mama reikalinga o ne papas) kam keturmeciui gruzti papa? Kam tas papas dideliam vaikui?
Gretukz parašė:
VAAAA!! BUTENT!!! MAMA O NE PAPAS!! Reikalingas mamos apkabinimas,mamos bucinys o ne mamos PAPAS SU PIENU. Keturmeciui jis nereikalingas! Keturmeciui reikia mamos d…
Is kur istrauket,kad jis yra grudamas?
Miyuki parašė:
Man cia klausymas pasistojo..tik siap del idomumo, ar zindimas yra tik mamos ir vaiko reikalas? Ar ir vyras/tevas gali tame reikale tureti savo nuomone? Juk cia jo …
Na nežinau ar 2 metai čia jum daug, bet mano vyrui tai netrugdo.
Mažių siurbliuku vadina.
Gretukz parašė:
Bet kaip gamta? Kaip gamtos desnis? Pamirsot apie gamta?!!! Juk vaikui karsta su pampiu...Nenaturalu juk labai.Pagal gamta neturi buti jokiu sauskelniuTai v…
Nu joooo. Niekas nieko nepririša. Kuo puikiausiai visą dieną išbūna ir be krūties. Tai jei jau dvimetinukas tai gali, tai vyresnis nesugebės? Nu pamirškit tą davima, jie patyspasiprašo kada nori.
Gretukz parašė:
Ta ir reiskia.Nes keturemeciui cia pripratimas,prisirysimas prie papo ir nieko daugiau.Papas yra reikalingas mazam leliukui,kuris pats negali kramtyti.O dideliam va…
Vyrui tai paidimui reikalingi, vaikui tikrai ne. O be to kaip įsivaizduojat tą žaidimą?
Gretukz parašė:
Na, o kas čia blogi jei pries žindant priglaudžia galvytę? Po darželio jis ir pusę žaislų savo taip paglausto.
Graikija parašė:
Nuoga bijot savo metinukei pasirodyt?
![]()
aleja2015 parašė:
Na moterys prajuokinot.liuks pavaret cia.
![]()
Nesinervuokit, rodykit tuos papus nors ir visa ju gyvenima, o man nesmagu, nes mano vaikas nebera vepla, ji viska pastebi, nori paliest ir tame as nejauciu jokio malonumo, jeigu jusiskiai dar labai varlineja, tai cia kita kalba, aisku kai n metu is kruties zinda, gal jiems jas matant idomu ir nebuna ir niekada nebus
nicelife parašė:
Nesinervuokit, rodykit tuos papus nors ir visa ju gyvenima, o man nesmagu, nes mano vaikas nebera vepla, ji viska pastebi, nori paliest ir tame as nejauciu jokio ma…
Tikrai kad net nesureaguoja ir nereikia slapstytis rengiantis.
Oi jo gailekit manes
tu parasei kai tiek
Nueisi kaip tu... Manau kiekvienos kelias skirtingas ir ne vaikais matuojama... Jo visa nakti nemiegojau galvojau ka jums atrasyti nes matau InPu pasikvietei... Pas mane rankos pas ja letenos... O man jau neidomu ar ji ziurke ar suo... As nerasau fas ir kitu nesamoniu... Nu pulkit ziurkikes nes dabar ir taip tureciau pasirasyti
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai