genet parašė:
Kad neapakintu ?????
kad taikinys xujovas arba saulys??
genet parašė:
Kad neapakintu ?????
xxxxxxxxxxx1 parašė:
Nexujovi nexujovi... ? kur ponios nusiteikimas dingo? Nescia nescia cia skelbies o db taip... ir isvis jei taip pilnai isitikinus tuom esi ko pilvuko neuzsidedi td?
kur cia sian maciau viena lygtai pridave krauja del hcg (nedarius dar nt kad nereikt nervuotis) ir dar ats negavus jau pilvuza uzsidejo td
nepamenu kas per nare ir kuom ten visgi baigesi ? p.s. jei skaitot, nieko asmenisko ar blogo nenorejau pasakyt ✌️
genet parašė:
Nexujovi nexujovi... ? kur ponios nusiteikimas dingo? Nescia nescia cia skelbies o db taip... ir isvis jei taip pilnai isitikinus tuom esi ko pilvuko neuzsidedi td?…
jo jo cia vienas is geresniu buvo prikolu net mane pranoko??ai matai man testai slepia nestuma nuo manes tai ir as slepsiu nuo visu...ir siaip nenoriu kad is sitos grupes isgrustumet tai apsimesiu kad ne nescia???
regi1 parašė:
ir kurie cia tokie zlibi???Keisti tie plokscios zemes teorijos gerbejai matyt ne karto lektuvu neskrydo :))) jus bent pasidomekit ka jie sako ir is kur tos zemes ap…
Tai, kad čia foto ne iš lėktuvo, o iš po lėktuvo
regi1 parašė:
nusiusk sita foto nobelio premijos laureatui Brian Schmidt,nes jis vienas is tu tai jusu vadinamu zlibu...![]()
Kam siųsti - jei neklįstu, tai jūs čia tas premijas dalijate
tai gal perduosite ir nereikės pašto išlaidų ?
Merginos!! Dėl Dievo meilės.. Kai paskaičiau, tai net pašiurpau.. Aš nesuprantu, ar Jums gaila, kad kas įmetą testuką. Okay, kartais tikrai per ansksti ir t.t., bet gi visos norim būt mamom, laukiam to pipiro, bet aš nesuprantu, kaip jis gali ateit, kai toks šaršalynas. Jeigu yra hormonų audros, tramdykit jas, nei viena nesam atpirkimo ožys, kad atklausyti moralus. Čia esame visos su tuo pačiu laukimu ir viltimi. Nesupratau ką burbė padarė tokio blogo, kad ją užsipuolė.. Dieve, gerbkime viena kitą. Pasidžiaukim.. Nuo to nepalengvės, kad išsikoliosite.. Kažkaip net baisu tuoj bus ką ir be parašyti čia, nes darosi ne moteryčių, planuojančių leliuką grupelė, bet hienų.. Sorri už išsireiškimą, bet tikrai.. Net susinervinau paskaičius. Daugiau optimizmo ir šypsenos veide, moterys!!! To Jums linkiu!! Gero vakaro.
fenix parašė:
Ko tu čia kvaksi. Nereikėjo tais pirštais į akį, nereikėjo - būtum geriau matęs. Kaip ir turėjo būt, nieko nesupratai.
kvaksi progreso aukos neturedamos ka parasyti....idomu o tie like laureatai taip pat mato zemes apvaluma pliaze,ar tai tik progreso aukoms duota???
viktrija.93 parašė:
tai visi paskiepyti yra suluosonti?![]()
Suluošinti nereiškia,kad jie ant patalo guli,bet kiek vaikų net nepagalvotum,kad serga senų žmonių ligomis,astma,diabetas,kraujagyslių ligos,storiausios receptų knygelės,baisuma.O kiek forumuose mamos skundžiasi raidos sutrikimais.Aš pvz.galiu pasakyti,kad vaikų kalba vėluoja nuo skiepų,per daug sutapimų,kad vaikai iki skiepo kalbėję,ar tik pradėję kalbėti viską pamiršta mokosi iš naujo.Skaitau stebiu istorijas,tėvų pasakojimus,ir viskas aišku
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai