Viletux parašė:
Na apie tas teises...tavo teisė kaip gimdyti! NO tikrai galėjai rinktis! Bet juk nesirinkai, ane?!
Na cp rinktis negalėjau ane? Tai aš ir kalbu jog co jie nedaro jei to net pageidauja pati gimdyve už ją nusprendžia daktarai
Viletux parašė:
Na apie tas teises...tavo teisė kaip gimdyti! NO tikrai galėjai rinktis! Bet juk nesirinkai, ane?!
Na cp rinktis negalėjau ane? Tai aš ir kalbu jog co jie nedaro jei to net pageidauja pati gimdyve už ją nusprendžia daktarai
Lūšiukė parašė:
Kaip apie maitinimą, taip ir apie gimdymo galimybes, pozas reikia nėštumo metu domėtis ir nuvažuavus reikšti norus. Reik pačiai pasitikėti ir žinoti kaip norisi,…
Aš buvau iš tu kur visos pagimdo ir aš pagimdysiu negi sunku čia ,o va pasirodo sunku
lguc parašė:
Tai, kad ne visai 🤣
Aš už lygias moterų teises ir už tai, kad moterys turėtų daugiau teisių į savo kūn…
Tai tos mirk gyvenk, kaip jus sakot, net neabejoju, kad vaziuoja ir naturaliai gimdyti i BAK, jei netinka prieziura/lova/maistas valstybineje istaigoje
lguc parašė:
Tai, kad ne visai 🤣
Aš už lygias moterų teises ir už tai, kad moterys turėtų daugiau teisių į savo kūn…
Tai, kad ir aš už tą patį - CP ,jei yra indikacijos . Jūs save taip nuvertinat? Neesate jūs nei mėsos gabalas, nei beteisė būtybė. Turit jūs tas teises ir jomis naudokitės!
Vabaliukas09 parašė:
Aš buvau iš tu kur visos pagimdo ir aš pagimdysiu negi sunku čia ,o va pasirodo sunku
Taiva, čia ir mūsų bėda. Daug domimės pirkiniais, o apie galimybes pasilengvinti sau gimdymą pritrūksta žinių. Nėra taip paprasta 😬
Vabaliukas09 parašė:
Kad būtų aiškiau - kokioje įstaigoje gimdei? Nors gali ir neatsakyt ...Tikrai ne privačioje, kur gali rinktis...Kodėl?
Viletux parašė:
Kad būtų aiškiau - kokioje įstaigoje gimdei? Nors gali ir neatsakyt ...Tikrai ne privačioje, kur gali rinktis...Kodėl?
Kodel nėra galimybes valstybinėje pasirinkt kaip moteriai gimdyt atsakykit į šita klausimą
Kodel moteris norinti cp turi eiti į privačia ? Kodel tokia teise jai nesuteikiama valstybes
Vabaliukas09 parašė:
Na aš nebenoriu natūraliai gimdyt nei vandnei nei dar kur ar kokia kita poza ,karta teko ir užteko to visam likusiam gyvenimui ,kol kas net šitas mane stabdo ir dėl…
Tai, kad sakei jog išvis negimdysi antro, nes nori tik vienam viską atiduoti, nebent dar po n metų sugalvosi. 🤷♀️
Lūšiukė parašė:
Kaip apie maitinimą, taip ir apie gimdymo galimybes, pozas reikia nėštumo metu domėtis ir nuvažuavus reikšti norus. Reik pačiai pasitikėti ir žinoti kaip norisi,…
Man Lt iškart gimdykloje klausė kaip, kas, vonią siūlė taip pat. Kada norėjau tada galėjau prigulti, atsisėsti, vaikščioti ir pan. Net dėl vonios jei persigalvosiu informuoti.
Vabaliukas09 parašė:
Kodel nėra galimybes valstybinėje pasirinkt kaip moteriai gimdyt atsakykit į šita klausimą
Suteikia ir valstybinės. Galima net su gimdymo planu atvažiuoti gimdyti ir gydytojai turi juo vadovautis. Galima ir dulą pasisamdyti, aptarus gimdymo planą taip pat gydytojai turi į tai atsižvelgti.
Vabaliukas09 parašė:
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai