lguc parašė:
Žodžiu, bergždžia kažką įrodinėti ir diskutuoti. Jūs liksit prie savo nuomonės, o aš prie savoTik priešingai, nei kai kurios narės, aš savo įsitikinimų kitoms n…
Tai, kad ta jūsų nuomonė tokia pati🤣
lguc parašė:
Žodžiu, bergždžia kažką įrodinėti ir diskutuoti. Jūs liksit prie savo nuomonės, o aš prie savoTik priešingai, nei kai kurios narės, aš savo įsitikinimų kitoms n…
Vabaliukas09 parašė:
Na aš nebenoriu natūraliai gimdyt nei vandnei nei dar kur ar kokia kita poza ,karta teko ir užteko to visam likusiam gyvenimui ,kol kas net šitas mane stabdo ir dėl…
Vabaliuk, kas tau neleido gimdyt, kur norėjai? Kam važiavai į gydymo įstaigą? Juk važiuodama tikrai supratai, kad medikai ne norų fėjos?
Viletux parašė:
Kažkur apie kyšį rašiau? Atsipeikėti reikėtų...
Na lt teises į cp kaip pasirinkimo nėra vienintelis kelias šiai dienai ji gauti jei nėra indikacijų tai sumokėti kyšį ,net nereik rasyt apie tai ir taip aišku ,nes vietoj to jog sakytumėte jog reik sukurti moteriai tokia galimybe jus siūlote ieškoti kas padarys o padarys tik tie kas ir kyšio paprašys
Vabaliukas09 parašė:
Na lt teises į cp kaip pasirinkimo nėra vienintelis kelias šiai dienai ji gauti jei nėra indikacijų tai sumokėti kyšį ,net nereik rasyt apie tai ir taip aišku ,nes …
Arba Baltijos Amerikos klinika, kur yra tokia paslauga
Viletux parašė:
Vabaliuk, kas tau neleido gimdyt, kur norėjai? Kam važiavai į gydymo įstaigą? Juk važiuodama tikrai supratai, kad medikai ne norų fėjos?
Na aš dar tiek nenupusau jog gimdyt ne ligoninėje bet kodel nesuteikiama teise moteriai gimdyt cp pagalba ? Kodel medikai nusprendžia kiap gimdyt ? Mano nuomone taip pažeidžiamos moters teises nes manęs tikrai niekas neklausė kaip aš noriu gimdyt paguldė ant stalo ir tiek žinių ,o kai pirmas kartas tu net negali žinoti ar bus patogu ar ne,ir net gimdymo metu nebuvo galimybes kažką keisti,nors gimdžiau Norvegijoje kur tikrai moteriai suteikiamos visos galimybes bet per skausmą aš pati norejau tik kad kuo grieičiau viskas baigtųsi ir net negalvojai apie kokias kitas gimdymo pozas ar dar ką . O butų padare cp ir atsiminčiau ta diena graužiai o ne kiap dabar su baime ir su pasekmėmis to natūralus gimdimo
Vabaliukas09 parašė:
Na aš dar tiek nenupusau jog gimdyt ne ligoninėje bet kodel nesuteikiama teise moteriai gimdyt cp pagalba ? Kodel medikai nusprendžia kiap gimdyt ? Mano nuomone tai…
Na apie tas teises...tavo teisė kaip gimdyti! NO tikrai galėjai rinktis! Bet juk nesirinkai, ane?!
Vabaliukas09 parašė:
Na lt teises į cp kaip pasirinkimo nėra vienintelis kelias šiai dienai ji gauti jei nėra indikacijų tai sumokėti kyšį ,net nereik rasyt apie tai ir taip aišku ,nes …
Net nežinau kaip pakomentuot....skaityt moki? Kokį bl...kyšį?
Jei nėra indikacijų, susimoki ir turi
BAK'as oficialiai deklaruoja, kad atlieka cp pagal pageidavimą, tai nesuprantu ko čia ašarojat, važiuojat ir darotės 😄
https://www.bak.lt/medicinos-paslaugos/akuserija-nestumo-patologija/cezario-pjuvio-operacija/
Vabaliukas09 parašė:
Na aš dar tiek nenupusau jog gimdyt ne ligoninėje bet kodel nesuteikiama teise moteriai gimdyt cp pagalba ? Kodel medikai nusprendžia kiap gimdyt ? Mano nuomone tai…
Kaip apie maitinimą, taip ir apie gimdymo galimybes, pozas reikia nėštumo metu domėtis ir nuvažuavus reikšti norus. Reik pačiai pasitikėti ir žinoti kaip norisi, kas nepatogu. Jauti, kad nesinori taip kaip akušerei patogiau, imi ir pasakai. Daugumos ir mano pačios klaida buvo, kad šis klausimas pilnai paliekamas ligoninės personalui. Dauguma žinoma pasiūlys kas jiems labiau priimtina. Moteris nežino kaip sau palengvinti, kaip galbūt būtų lengviau, kaip mažiau skaudėtų guliesi ir darai kas sakoma.
Aš paskutinį kartą papuoliau pas tokią, kuri tik gulimą pozą ant nugaros mėgsta. Pati man ji pasisakė, kad nepatinka gimdymas vandenyje, ar kokia kitokia poza, bet aš užsispyriau ir atsiguliau tik apžiūrėti atsidaryma. Iškart vėl sėdausi ir sakiau jokiu būdų gulint negimdysiu, nes toks skausmas stiprus buvo, sarėmiai iškart stipresni. Niekur nesidėjo ir gavo leist vonią.
Viletux parašė:
Tai, kad ne visai 🤣
Aš už lygias moterų teises ir už tai, kad moterys turėtų daugiau teisių į savo kūną ir nebūtų tik mėsos gabalai. Už tai, kad cp indokacijos būtų ne tik mirtis ar kažkokie neatstatomi sveikatos pakitimai, bet ir moters psichologinė būsena
O blogiausiu atveju, bent už tai, kad jei norinčios cp, turi BAK mokėti didelius pinigus, tai lai tos "mirk/gyvenk, bet gimdysiu natūraliai" važiuoja į tąpatį BAK ir moka tuos pačius pinigus 😁
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai