2020.12.31 12:33 (prieš 5 m.)
Lūšiukė parašė:
Va tame ir bėda. Pats skausmingiausias gimdymas ant nugaros. Žinau apie kokį skausmą kalbi. Aš ir greit gimdau. Sarėmis nesibaigia kaip kitas vėl ateina. Nugar…
Na aš nebenoriu natūraliai gimdyt nei vandnei nei dar kur ar kokia kita poza ,karta teko ir užteko to visam likusiam gyvenimui ,kol kas net šitas mane stabdo ir dėl antro vaiko,jei žinočiau jog tikrai galėsiu rinktis cp tai manau antra gimdyčiau jei ne tai gerai pagalvočiau ar neužteks tik vieno
Anaksunamun parašė:
Tai kiekviena skausma pakelia skirtingai. Man kaklelis ziauriai greit atsivere irgi nuo 3cm. Nespejo net epiduras suveikti,o jau gimdyt pradejau. Akusere akis isput…
Na jūsų tas pasakymas apie 2cm ir mirimą tai žiaurus tipo kazkas nenormalus jei moteris jaučia skausmą gimdymo metu o jei dar miršta kai tik 2cm atsivėręs kaklelis tai ji iš vis nenormali
Viletux parašė:
Dar kartą pakartosiu - jei jums yra indikacijų, tikrai LT medikai atliks CP. Jei nėra - pykit, nepykit, bet rinkitės įstaigą, kuri tai atlieka...
Čia kalba jog reik duoti teise moterim pasirinkt o ne ieškoti kur ir už kokį kyši tai atliks ,tai turi būt teise lygiai taip pat kai moteris turi teise gimdyt vonioje kita poza ar prisdegus žvakių ar su muzika .