Pipirelis parašė:
Aš į epoliciją parašysiu, kad mane terorizuoji. Viskas, net gal paskambinsiu
Prašau skambink . Pati aptarinėja pati rėkia kad ją muša 😂
Pipirelis parašė:
Aš į epoliciją parašysiu, kad mane terorizuoji. Viskas, net gal paskambinsiu
Prašau skambink . Pati aptarinėja pati rėkia kad ją muša 😂
Evitaa parašė:
Atsiprašau, bet jūs geriau išeitumėt. Mes pirmiau čia susirinkom ir diskutavom, kol dar jūsų nebuvo, kitos po kelis metus šitame forume, o jūs naujai atėjot ir dar …
Prašom duris visad atidarytos pranešt apie savo išėjimą atskirai nereik. Ačiū ❤️
LiukaL parašė:
Prašom duris visad atidarytos pranešt apie savo išėjimą atskirai nereik. Ačiū ❤️
Čia tau išeiti reikia, ne man. Esi nepageidaujama šitame forume. Ate
Evitaa parašė:
Čia tau išeiti reikia, ne man. Esi nepageidaujama šitame forume. Ate![]()
Pasvajok ir praeis . Aš ne kitos kurios išėjo aš čia būsiu tiek kol pastosiu o pagal taip kaip man sekasi tai gali užtrukt ir dar ne viena mėnesį .
LiukaL parašė:
Pasvajok ir praeis . Aš ne kitos kurios išėjo aš čia būsiu tiek kol pastosiu o pagal taip kaip man sekasi tai gali užtrukt ir dar ne viena mėnesį .
Su tokiu būdu ir tiek pagiežos, tikrai užtrukt galit
vaikai renkasi pas ką ateiti. Neveltui tai laikoma stebuklu
apsiraminkit ir gal sulauksit, o ne su vėjo malūnais kovokit
Evitaa parašė:
Su tokiu būdu ir tiek pagiežos, tikrai užtrukt galitvaikai renkasi pas ką ateiti. Neveltui tai laikoma stebuklu
apsiraminkit ir gal sulauksit, o ne su vėjo m…
Aš tai labai rami , tik kitos ne. Ir aš esu teisi. Mane užpuolė iš manęs tyčiojosi ir staiga Oj kokia tu negera. Ne mielosios tai ne aš negera o senbuvės kurios nepageidauja nei vienos naujokės ką ir įrodžiau . Aptarinėja mane uždarose grupese žvengia visus įrodymus turiu. Ir TD informuotas ir galės jau spręsti kurios čia iš mūsų blogos ir kurios ne.
LiukaL parašė:
Gal kad mažiau negatyvo turėtum savyja geriau tau sektųsi? Linkiu susilaukti tiek kiek aš ar net daugiau ❤️
LiukaL parašė:
Aš tai labai rami , tik kitos ne. Ir aš esu teisi. Mane užpuolė iš manęs tyčiojosi ir staiga Oj kokia tu negera. Ne mielosios tai ne aš negera o senbuvės kurios nep…
Kaiką apie tave uždaroj grupėj pasakiau, turėtų tave informuoti kažkas ką pasakiau, parašyk man žinutę paskui su mano print screen iš informatoriaus 🙂🤭
LiukaL parašė:
Aš tai labai rami , tik kitos ne. Ir aš esu teisi. Mane užpuolė iš manęs tyčiojosi ir staiga Oj kokia tu negera. Ne mielosios tai ne aš negera o senbuvės kurios nep…
Tai daryk išvadas, jei sakai "visos" prieš tave
elgiatės kaip aikštinga penkiolikmetė
Kaip sakyt, ant svetimo ir musę matot, bet ant savęs nė dramblio nematot.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai