Pipirelis parašė:
Aš į epoliciją parašysiu, kad mane terorizuoji. Viskas, net gal paskambinsiu
Prašau skambink . Pati aptarinėja pati rėkia kad ją muša 😂
Pipirelis parašė:
Aš į epoliciją parašysiu, kad mane terorizuoji. Viskas, net gal paskambinsiu
Prašau skambink . Pati aptarinėja pati rėkia kad ją muša 😂
Evitaa parašė:
Atsiprašau, bet jūs geriau išeitumėt. Mes pirmiau čia susirinkom ir diskutavom, kol dar jūsų nebuvo, kitos po kelis metus šitame forume, o jūs naujai atėjot ir dar …
Prašom duris visad atidarytos pranešt apie savo išėjimą atskirai nereik. Ačiū ❤️
LiukaL parašė:
Prašom duris visad atidarytos pranešt apie savo išėjimą atskirai nereik. Ačiū ❤️
Čia tau išeiti reikia, ne man. Esi nepageidaujama šitame forume. Ate
Evitaa parašė:
Čia tau išeiti reikia, ne man. Esi nepageidaujama šitame forume. Ate![]()
Pasvajok ir praeis . Aš ne kitos kurios išėjo aš čia būsiu tiek kol pastosiu o pagal taip kaip man sekasi tai gali užtrukt ir dar ne viena mėnesį .
LiukaL parašė:
Pasvajok ir praeis . Aš ne kitos kurios išėjo aš čia būsiu tiek kol pastosiu o pagal taip kaip man sekasi tai gali užtrukt ir dar ne viena mėnesį .
Su tokiu būdu ir tiek pagiežos, tikrai užtrukt galit
vaikai renkasi pas ką ateiti. Neveltui tai laikoma stebuklu
apsiraminkit ir gal sulauksit, o ne su vėjo malūnais kovokit
Evitaa parašė:
Su tokiu būdu ir tiek pagiežos, tikrai užtrukt galitvaikai renkasi pas ką ateiti. Neveltui tai laikoma stebuklu
apsiraminkit ir gal sulauksit, o ne su vėjo m…
Aš tai labai rami , tik kitos ne. Ir aš esu teisi. Mane užpuolė iš manęs tyčiojosi ir staiga Oj kokia tu negera. Ne mielosios tai ne aš negera o senbuvės kurios nepageidauja nei vienos naujokės ką ir įrodžiau . Aptarinėja mane uždarose grupese žvengia visus įrodymus turiu. Ir TD informuotas ir galės jau spręsti kurios čia iš mūsų blogos ir kurios ne.
LiukaL parašė:
Gal kad mažiau negatyvo turėtum savyja geriau tau sektųsi? Linkiu susilaukti tiek kiek aš ar net daugiau ❤️
LiukaL parašė:
Aš tai labai rami , tik kitos ne. Ir aš esu teisi. Mane užpuolė iš manęs tyčiojosi ir staiga Oj kokia tu negera. Ne mielosios tai ne aš negera o senbuvės kurios nep…
Kaiką apie tave uždaroj grupėj pasakiau, turėtų tave informuoti kažkas ką pasakiau, parašyk man žinutę paskui su mano print screen iš informatoriaus 🙂🤭
LiukaL parašė:
Aš tai labai rami , tik kitos ne. Ir aš esu teisi. Mane užpuolė iš manęs tyčiojosi ir staiga Oj kokia tu negera. Ne mielosios tai ne aš negera o senbuvės kurios nep…
Tai daryk išvadas, jei sakai "visos" prieš tave
elgiatės kaip aikštinga penkiolikmetė
Kaip sakyt, ant svetimo ir musę matot, bet ant savęs nė dramblio nematot.
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai