SoNNa parašė:
As maitinau mp, tai man svoris krito savaime
as maitinau iki metu ir 4 men. bet nei gramas nenukrito...
SoNNa parašė:
As maitinau mp, tai man svoris krito savaime
as maitinau iki metu ir 4 men. bet nei gramas nenukrito...
Dievas parašė:
Pasiskaitykite is naujo gal suprasite... O apie buteli tai jai jus geret ir nuodijot vaika nestumo metu nesiulikit to daryti kitiems... O dar ka as istikruju valgau…
Cia jus pasakojat apie tai ka valgot, ne as
apie tokį "daiktą" kaip popkornus ir traškučiai mano skrandis nežino, ypač mano vaikas, tad kaip as maitinuosi, jau tikriausiai supratot is užuominų
kabinetuke parašė:
O as kompleksuoju :oops:, as sveriau irgi 58, po gimdymo 66, o dabar priaugo iki 70. Man šokas :shock:, kas bus toliau.
jei kompleksuoja zmogus ir blogai jauciasi tai tikru tikriausiai reikia imtis priemoniu, kad savijauta pagerinti
Dievas parašė:
O as nei atsargomis skundziuos nei aplamai kuo nors tiesiog smagu kaip.... Jau rasiau nesikartosiu... Pastebejau, kad nesate linkusi skaityti zinute nuo pradziu iki…
...kaip buduliai kad megsta sakyti "DUSKIT PAVIDOLIAI" - nepykit, bet tik tokias asociacijas jusu pasisakymai ir tesukelia
Dievas parašė:
Hm... Gal dirza meginot ?
Ne nemeginau, nezn gal biski nukris dar nes dar tik 3 men praejo po gimdymo
nerin-gele parašė:
as maitinau iki metu ir 4 men. bet nei gramas nenukrito...![]()
O jus norit visko greit ir is karto
as i savo vežias sugrįžau po 9 men nieko nedarydama, tik mp maitinau, valgiau pati kiek norejau, savęs nekankinau, nes vaikas pats daug valge is manęs. Dabar sveriu mažiau nei pries nestuma
SoNNa parašė:
Cia jus pasakojat apie tai ka valgot, ne asapie tokį "daiktą" kaip popkornus ir traškučiai mano skrandis nežino, ypač mano vaikas, tad kaip as maitinuosi, jau …
Jai jau taip idomu ka as isties valgau tai parasykit pm isvardinsiu ir dar jums pagelbes
..... O popkornai jusu ziniai valgomi dazniausiai kino salei 25 kadru efektas ;) del to kaltas.
Taigi isties as ju nevalgau... Nes neturiu mikrobanges nes aplamai tokio daikto nenaudoju ir neturiu... O puode su jais terliotis nera. Kantrybes...
Ir maziau cia kibkite kaip matau.... Vis dar terliojates su ,,durniais" save durnindama.
SoNNa parašė:
O jus norit visko greit ir is kartoas i savo vežias sugrįžau po 9 men nieko nedarydama, tik mp maitinau, valgiau pati kiek norejau, savęs nekankinau, nes vaikas…
mano vaikas jau i mokykla eina.... karta ji mane labai gyre, sako va tokia ir turi buti moteris - grazi, jauna, linksma, svelni.... imitus....
aszuikis parašė:
...kaip buduliai kad megsta sakyti "DUSKIT PAVIDOLIAI" - nepykit, bet tik tokias asociacijas jusu pasisakymai ir tesukelia![]()
Tai as panasiai ir bandau issireikst kaip nekeista :DD
santa123 parašė:
Ne nemeginau, nezn gal biski nukris dar nes dar tik 3 men praejo po gimdymo
kas mano tarpe megino labai padejo neaisku ar jums tai padetu bet pameginkit isigyti gal visai bus i nauda.
regi1 parašė:
vel meluojate cituoju:"kas apsaugo kudyki iki 6 men nuo kokliuso? atlikti tyrimai rodo, kad dauguma kudikiu yra maitinami motinos pienu iki 6 men. motina su pienu k…
man juokingiausia, kad Jus viska tik neigiate, zeminate pokalbio dalyves ir dar visaip kitaip rodote savo bejegiskuma ir ziniu trukuma. argumentuokit savo neigima, parasykit ir isleiskit jus straipsnius, knygas su savo tiesom. suvalgys jus pasaulis su tokiu poziuriu...
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai