_Mummy_ parašė:
geriau padiskutuokim, kodel vaikai tampa rankinukais? nu nesuvokiu kas atsitiko. manoji visad pazaisdavo viena jei man reikdavo ka namie pasidaryt. neturejau bedu i…
Gal issigando ko, kad viena bijo
_Mummy_ parašė:
geriau padiskutuokim, kodel vaikai tampa rankinukais? nu nesuvokiu kas atsitiko. manoji visad pazaisdavo viena jei man reikdavo ka namie pasidaryt. neturejau bedu i…
Gal issigando ko, kad viena bijo
Lūšiukė parašė:
O kas blogo, kad vaikas rankinukas? Išaugs juktoks tiesiog tarpsnis, kuris ateina ir praeina.</blockquote
Nu cia taip gerainėra , man pvz tai nugarą skauda nuo nesiojamo svorio, reikia ir valgyti pagamint, kartais ir grindis praplaut ir t.t
tai ir as ir i virtuve pasiimu ir jei ka tvarkaus pasisodinu salia. bet kad ir i tuoleta beda nueit su teciu nepabuna. noris biski pailset atsikvept. todel ir mastau ka darau ne taip. tetis maudo vaika as turiu stovet salia. kur anksciau be priblemu uzmigdavo dabar ant ranku prasos. kazka padariau netaip manau. tik nesuprantu ka
_Mummy_ parašė:
mums sitaip buvo kai persikelem i naujus namukus. labai bijojo naujos aplinkos (tikriausiai) negalejau palikti nei minutei kol neapsiprato. gal ir pas jus kazkokios permainos ivyko, kad leliukas sureagavo
nerin-gele parašė:
mums sitaip buvo kai persikelem i naujus namukus. labai bijojo naujos aplinkos (tikriausiai) negalejau palikti nei minutei kol neapsiprato. gal ir pas jus kazkokios…
kad nieko naujo... viskas tas pats. na vyras vaika parsiveza savaidgaliais pora kart uzgavo,tai galvoju gal isaigando... bet parsivesdavo ji nuo gimimo jos. nusivedziau i parka tai ji tik ant ranku nori but ir stebi kitus vaikus kaip zaidzia. tokia keista patapo. ir nezinau kodel. anksciau vaikus pamacius snekindavo juokdavos.
_Mummy_ parašė:
tai ir as ir i virtuve pasiimu ir jei ka tvarkaus pasisodinu salia. bet kad ir i tuoleta beda nueit su teciu nepabuna. noris biski pailset atsikvept. todel ir mast…
Laikina viskas, tikrai praeis. Kažkokį stresą patyrė ir todėl tave prižiūri, buna toks ir tarpsnis. Kuris susitvarko su laiku, ypač kai vaikščioti pradeda. Mano mažieji mamyciukai, nėra lengva, bet po biski jau išauga
Lūšiukė parašė:
Laikina viskas, tikrai praeis. Kažkokį stresą patyrė ir todėl tave prižiūri, buna toks ir tarpsnis. Kuris susitvarko su laiku, ypač kai vaikščioti pradeda. Mano …
tikiuos isauks. nes tikrai vargina. atrodo vaikas didesnis galeciau jau kuo uzsiimt o cia visad ant ranku. o vaiko traumuot nenoriu palikdama issiverkt ar kazkaip panasiai.
dayaNuray parašė:
Vaikai auga, keiciasi. Nebus vaikas visad vienodas![]()
as ta suprantu. tik noriu pasakyt kad keista kad niekas nepasikeite, o vaikas tapo jautrus ir verkia kas biski. tai ir galvoju gal ka netaip padariau auklejime ar kaip. supraskit mano kaip mamos jauduli del vaiko
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai