2012.03.25 20:58 (prieš 14 m.)
ne, nu merginos per diena sitiek priplepet
tikrai menulis ne tas..
as tai kartais pastebiu, kad netolerancija ar siaip kitais dalykais vadina tos, kurios pacios labai kategoriskai daugeliu atveju pasisako. ir nepykit merginos, bet man labai patiko mazuliuko komentaras- apie "teisinga: vaiko auginima galima spresti, tik kai jam sukaks 18 metu.. ir tikrai ne 1-2 metu..
man pvz tavo vaikas zurnale labai patiko A.Smilgeviciutes, auginancios 3 vaika pastebejimas-auginant vaikus, klaidu neisvengsi. is tiesu taip ir yra..
o apie patirtis auginant 1 ir daugiau vaiku.. tai aisku, kad patirties auginant daugiau vaiku daugiau . koks dar klausimas gali buti?? gi kiekvienas vaikas turi savo charakteri, pomegius, supratima, skoni.. jis gi ne plastilino gabalas, kur va paemei ir nulipdei kaip norejai pagal naujausias rekomendacijas..
o rekomendacijos sian vienokios, ryt kitokios.. tai dar toli grazu nereiskia kad jos teisingos. ir isvis, kas tai yra "teisingas" vaiko auginimas
neturiu dar 2 vaiku, bet jau db galiu pasakyti, kad sitas mano nestumas visai kitoks, nei pries tai buves.. ir vaikas tikrai bus kitoks. ir man reikes daugiau kantrybes patirties, viso kito, nei su vienu,...nes demesi dalinsiu dviem , o ir ju tarpusavio bendravimas nezinia koks bus (maza ko as noriu ir kaip stengsiuos :)))