Juraciuka parašė:
aciu sekanti karta pabandysiu. dabar jau kepa![]()
Koks dabar kepa?
Juraciuka parašė:
aciu sekanti karta pabandysiu. dabar jau kepa![]()
Koks dabar kepa?
lelija.kl parašė:
jau ten ir varo... nes nebistvere skausmu.. is lornos isvare i universitetine... o su neurologais trukumas, nei lornoj, nei salvijoj nera, navicke bertasiene ar kaip ji ten atostogauja..zodziu... aciu, minija!
Bus neuropatija dėl kurio nors tarpslankstelinio disko išvaržos. Sprendžiant, kad skauda ir tirpsta ir ranka, ir koja, pažeidimas aukštokai...
Juraciuka parašė:
as jau valgau savo pyragareiktu paaiskint kaip dariau tai jauciu nesugebeciau ir antra karta toks pat nesigautu, nes dejau ka namie turejau ir tiek
![]()
Kai improvizuoji ir gaunasi geriausia...
indreu parašė:
mes kartu dirbam, tiksliau tam paciam aukste, anksciau eidavau jam asistuot epidurus darant.
Tiesą sakant, jis kaltas, kad aš gyvenu čia. Jis buvo Gargždų ligoninės reanimacijos vedėju, ieškojo, kam mokėt už rezidentūrą, kad čia dirbtų. Susigundžiau. Atvažiavom čia gyventi, dirbti už tą apmokėjimą. Kartu ir respublikinėj visada dirbau. Kol aš baigiau rezidentūrą, Albertjanas išėjo dirbti į universitetinę, taip darbine prasme mažai jį pažįstu. O man prieš dekretą irgi atidirbimo terminas baigėsi.
Šiaup labai nuoširdūs ir šilti abu su žmona. Bet jis armenas...Karštas būdas kartais oi- oi- oi...
minija parašė:
Bus neuropatija dėl kurio nors tarpslankstelinio disko išvaržos. Sprendžiant, kad skauda ir tirpsta ir ranka, ir koja, pažeidimas aukštokai...
jauti universitetine neprieme :)...
minija parašė:
Kai improvizuoji ir gaunasi geriausia...
istikruju gan neblogas gavosi, apsirijau dabar viena namie
lelija.kl parašė:
jauti universitetine neprieme :)...
Tai kas dabar?
minija parašė:
Tai kas dabar?
ne db viskas ok, pagulde... bet ziauriai nenoriai... kone ko cia atvaziavote, juk daktaru nebera :)... na, kasdien viskas aplink stebina, visos musu sistemos...
lelija.kl parašė:
ne db viskas ok, pagulde... bet ziauriai nenoriai... kone ko cia atvaziavote, juk daktaru nebera :)... na, kasdien viskas aplink stebina, visos musu sistemos...
siandien ketvirtadienis, jurininku ligonines priemimo diena, tai gal del to ir buvo nepatenkinti, kad atvaziavai. o beja kodel nevaziavai i jurininkus?
Juraciuka parašė:
siandien ketvirtadienis, jurininku ligonines priemimo diena, tai gal del to ir buvo nepatenkinti, kad atvaziavai. o beja kodel nevaziavai i jurininkus?
ne , as tevaziavau, puske cia mano... del to, kad jurininkuose nera geru neurologu..
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai