Well parašė:
Ne man pakelimo nedare mano 425 motiva argonominiai. As grizau i darba man rodos po 5 ar 6 dienu. Pradzioje buvo baisiai sunku dabar jau gerai as irgi sedima darba…
O profilis koks?
Well parašė:
Ne man pakelimo nedare mano 425 motiva argonominiai. As grizau i darba man rodos po 5 ar 6 dienu. Pradzioje buvo baisiai sunku dabar jau gerai as irgi sedima darba…
O profilis koks?
Well - turbut man reikia tiesiog kantresnei buti del tu skausmu, bet kartais taip palūžtu
labai aciu ir jums ir Viccky, kad pasidalinot savo patirtimi ☺ O skausmai tai man toki kaip ir aprašėt savo- atrodo skauda siules vieta,tada sukasi i kita sona ir taip vos ne ratu per kruti, o kartais atrodo net jauciu kaip ten skausmingai juda tarytum
Kai isidejau tokius nedidukus, tai tikejausi, kad man nebus tokiu sunkumu, o pasirodo ne nuo dydžio čia turbūt priklauso 🙂
miamora parašė:
O kada jums siulus istrauke?
Man 11diena iseme
Aurėja.ka parašė:
Atrodo man net palengvėjo šiek tiek, paskaičius tavo komentarątik kai taip skauda ta dešinę krūtį, tai net neįsivaizduoju kaip po savaitės turėsiu grižti i dar…
Kaip kada skausma nuima, kartais praeina ir ramiai pagulejus, po op pima savaite nuo skausmo geriau Aponil o dabar Nurofen nuo skausmo turiu tai kartais isgeriu.
Aurėja.ka parašė:
Well - turbut man reikia tiesiog kantresnei buti del tu skausmu, bet kartais taip palūžtulabai aciu ir jums ir Viccky, kad pasidalinot savo patirtimi ☺ O …
Jo tikrai ne nuo dydzio priklauso..as 500cc dejau...ir skaitau kad mano skausmai tikrai nestiprus.
Viccky parašė:
Kaip kada skausma nuima, kartais praeina ir ramiai pagulejus, po op pima savaite nuo skausmo geriau Aponil o dabar Nurofen nuo skausmo turiu tai kartais isgeriu.
As nimesili dabar.. bet nebuvo kad visai nejausciau nieko... gal kazkoek aprimsta..
Fausta3 parašė:
Mano papuliams 17 dienų, dariau didinimą ir pakėlimą 355 irgi pas Jankūną, dydis irgi buvo skirtingas, kaire gerokai didesne buvo už dešine o dabar atvirkščiai, ka…
As tai dar sviezia... bet ir judesiai labai riboti, vyras atlieka daugiau darbu.. bet judet judu, kaip suprantu vaiksiojimas gerai, man apskritai po gulimos padeties labai sunku atsikelti...
miamora parašė:
As tai dar sviezia... bet ir judesiai labai riboti, vyras atlieka daugiau darbu.. bet judet judu, kaip suprantu vaiksiojimas gerai, man apskritai po gulimos padetie…
Man irgi buvo sunkiausia pakilti iš lovos, stengiausi judėti kuo daugiau o ne gulėti. Vyras irgi pora savaite sukosi buityje, aš išvis miegojau atskiroje lovoje savaite su virš o jis su mažiukų kitam kambaryje
miamora parašė:
O profilis koks?
Nezinau kokio profilio argonominiai tiesiog tokie pakrenta i apacia atrodo kai naturalus.
miamora parašė:
As nimesili dabar.. bet nebuvo kad visai nejausciau nieko... gal kazkoek aprimsta..
Oj as nuo nimesil aplamai jokio poveikio nejauciau. Man jo dave i namus sekančią d. po op., bet po dienos grįžau į kliniką, kad stipresnių ar kitokių išrašytų, nes nimesil visiškai nesumažino skausmų. Tada išrašė ketanov, tai irgi nebuvo, kad visiškai nuimtų skausmą, tik po to pradėjau daugiau tablečių per dieną gerti. Dažnesniais intervalais. Bet su skausmais, kurie net issitiesti ar ilgiau pastoveti neleidzia,gyvenu jau 18dienu
tai labai laukiu to pagerejimo
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai