Lina Aug parašė:
Labukas, o kuriame mieste gyveni Švedijoje?
Labukas
gyvenu Teckomatorp kaimelyje, o kaip supratau tu ir Švedijoje?
Lina Aug parašė:
Labukas, o kuriame mieste gyveni Švedijoje?
Labukas
gyvenu Teckomatorp kaimelyje, o kaip supratau tu ir Švedijoje?
O dėl tokių užsiėmimų aš esu girdėjusi kad vyksta ir "Eglutės" darželyje, bei "Buratino" darželyje ir ten nemokami užsiėmimai tik darželyje reikia parašyti prašymą, kad nori lankyti tokius užsiėmimus
"Eglutės" darželyje vyksta 2 kartus per savaite užsiėmimai, o "Buratine" vieną kartą per savaite
rasuute parašė:
Labukasgyvenu Teckomatorp kaimelyje, o kaip supratau tu ir Švedijoje?
![]()
Taip aš irgi Švedijoje, bet mus skiria beveik 400 km.
rasuute parašė:
O dėl tokių užsiėmimų aš esu girdėjusi kad vyksta ir "Eglutės" darželyje, bei "Buratino" darželyje ir ten nemokami užsiėmimai tik darželyje reikia parašyti prašymą, kad nori lankyti tokius užsiėmimus"Eglutės" darželyje vyksta 2 kartus per savaite užsiėmimai, o "Buratine" vieną kartą per savaite
![]()
Bet cia labaiau tinka toms mamoms kurios savo mazylius i darzeli leidzia
rasuute parašė:
O dėl tokių užsiėmimų aš esu girdėjusi kad vyksta ir "Eglutės" darželyje, bei "Buratino" darželyje ir ten nemokami užsiėmimai tik darželyje reikia parašyti prašymą, kad nori lankyti tokius užsiėmimus"Eglutės" darželyje vyksta 2 kartus per savaite užsiėmimai, o "Buratine" vieną kartą per savaite
![]()
sveika,mes lankeme ir nemokamus eglutej ...tai mums nepatiko...chaosas mokytoja paemusi kazkoki kiski mojuoja ir laksto jungineti muzikos...vaikams labiau rupi tas kiskis nei tai ka ji ten burba ...zodziu tikra nesamone ...uzsiemimai vyksta po 15 min ...tai ziema vaika aprengti kombinezonu uztrunki ilgiau ...nepalyginsi su Robiukais jamahos mokykleleje-cia dirba nusimanantys mokytojai
Lina Aug parašė:
Taip aš irgi Švedijoje, bet mus skiria beveik 400 km.![]()
oj truputi nemažas atstumas
linki sostines gyvenat?
lina d parašė:
sveika,mes lankeme ir nemokamus eglutej ...tai mums nepatiko...chaosas mokytoja paemusi kazkoki kiski mojuoja ir laksto jungineti muzikos...vaikams labiau rupi tas kiskis nei tai ka ji ten burba ...zodziu tikra nesamone ...uzsiemimai vyksta po 15 min ...tai ziema vaika aprengti kombinezonu uztrunki ilgiau ...nepalyginsi su Robiukais jamahos mokykleleje-cia dirba nusimanantys mokytojai
aš nebuvus tik esu girdėjus atsiliepimus, kad vaikams ir jų mamytėms patinka, o normalu kad kiekvieno požiūris į tam tikrus dalykus skiriasi
lina d parašė:
dar gal galit pasakyt kiek laiko uztrunka vienas uzsiemimas robiuku ir kokia kainyte? Puslapyje kaip ir neradau tokios info
rasuute parašė:
oj truputi nemažas atstumaslinki sostines gyvenat?
![]()
aš nebuvus tik esu girdėjus atsiliepimus, kad vaikams ir jų mamytėms patinka, o normalu kad kiekvieno požiūris į tam tikrus dalykus skiriasi
![]()
na taip sutinku
Stellaa parašė:
dar gal galit pasakyt kiek laiko uztrunka vienas uzsiemimas robiuku ir kokia kainyte? Puslapyje kaip ir neradau tokios info
Robiukai renkasi karta per savaite ketvirtadieniais 11 val.65 litai uzsiemimai vyksta apie valanda
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai