Riva parašė:
Va tokia man gavosi pirmą kartą nerta skybėlaitė mažylei(tik ką pabaigiau).... pavadinau ją "Provansas" tik gal reikėtų kažko kito norisi vietoj virvelės.... gal k…
is gelyciu virvele padaryk
Riva parašė:
Va tokia man gavosi pirmą kartą nerta skybėlaitė mažylei(tik ką pabaigiau).... pavadinau ją "Provansas" tik gal reikėtų kažko kito norisi vietoj virvelės.... gal k…
is gelyciu virvele padaryk
Riva parašė:
Labai grazu. As gal platu kaspina apjuosciau arba lengva organza (vaikiukui, gal spalvos noretusi), o ta virvute su uogelem ant virsaus palikciau, nes labai jau grazios.
Riva parašė:
Vau!! nu saunuole, super
gal kitai vasarai ir man reikes nunerti, kai i lietuva vaziuosim
O cia ji krakmolinta ar taip laikosi?
Ka_kava parašė:
Vau!! nu saunuole, supergal kitai vasarai ir man reikes nunerti, kai i lietuva vaziuosim
O cia ji krakmolinta ar taip laikosi?
Lengvai krakmolinta. bet nėriau standžai, tai laikosi ir nekrakmolinta neblogai. O su organza čia nesužaisiu... "nelimpa" medvilnė su organza....
Riva parašė:
Lengvai krakmolinta. bet nėriau standžai, tai laikosi ir nekrakmolinta neblogai. O su organza čia nesužaisiu... "nelimpa" medvilnė su organza....
tai tu geliu arba kaspina nerk, man tai pvz tie visokie ant nertu skurliai jau bobiskai atrodo
ir nepatinka arba dirbtinos geles man ir negrazu
Riva parašė:
darbelis albai gražus kruopščiai padarytas ir tikrai verta pagyru esi
aš pridečiau dar kokias 3-4 virveles kokias spalvotas ir dar kelis spalvotus rutuliukus nunerčiau tas uogytes tokias...
Savitre parašė:
darbelis albai gražus kruopščiai padarytas ir tikrai verta pagyru esi![]()
aš pridečiau dar kokias 3-4 virveles kokias spalvotas ir dar kelis spalvotus rutul…
Va čia ir yra darbelio paslaptis kad jį galima pritaikyti prie bet kokios spalvos, ir uogytes galima pamainyti, ir virvelė(ji lengvai nuimama) galima dviejų spalvų nuvyti, tik man kažko trūksta... bandžiau uždėti plačią žaliavinės drobės juostą- neblogai, bet ne tas
....
Savitre parašė:
Jau tokia aš- kad ir kaip padarau darbelį (viską darau ką sumastau pati), man visada norisi kažką jame pakeisti....todėl ir klausiau patarimo
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai