2012.05.24 06:39 (prieš 14 m.)
Vėjūne, prašyk, kad skubų siuntimą rašytų, tada gali tą pačią dieną nueiti, nes ne juokinga jau. Nenorėjau pasakoti savo istorijos su Viliumi, kad negąsdinčiau, bet dabar papasakosiu. 4 parą grįžus iš ligoninės pradėjo pūliuoti akytės, iš pradžių bandėm tiesiog plauti, paskui pas gyd. lėkėm išrašė lašiukų, tik blogėjo, išrašė antibiotikinių lašiukų - Tobrex, lašinau o negerėjo, vieną dieną iš vienos akytės ėmė kraujas bėgti, vėl lėkėm pas gydytoją, tada išrašė skubų siuntimą pas okulistą, ten paėmė pavyzduką tyrimams,bet sakė, kad tyrimų atsakymų nelauksim ir iškart į santariškes išsiuntė. na o ten visokio gėrio mano vaikučiui rado. be pūliuojančių akyčių rado auksinį stafilokoką bambutėje, išmatose ir netgi kraujyje
Gavo galingą dozę antibiotikų mano vaikas, tobrex lašiukus ligoninėje lašino kas valandą, nors parašyta, kad galima tik 3 kartus per dieną...
Na ir išgijo mano mažulis, grįžome namo, praėjo keletas dienelių ir vėl pradėjo akytė pūliuoti, aš vėl pas gydytoją, man vėl skubų siuntimą pas akių. čia vėl išrašė lašiukų, liepė 3 kartus per dieną lašinti, iš pradžių taip ir dariau, matčiau, kad vėl prastėja, tai padariau kaip ligoninėje, pradėjau lašinti kas valandą ir susitvarkė viskas, daugiau nebesikartojo.
Nepykit, kad tokią baisią istoriją rašau, tiesiog Vėjūne, sakau tau, prašyk skubaus siuntimo pas okulistą ir nereikės laukti ir nervuotis